2016. október 27., csütörtök

TGM: AZ IGAZI FIDESZ A JOBBIK

HVG ONLINE
Szerző: TAMÁSGÁSPÁRMIKLÓS
2016.10.25.


A Jobbiknak teljesen igaza van. Jó kezdés, nem?

A Fidesz – szociológiailag pontosabban: Orbán Viktor miniszterelnök apparátusa – úgy döntött, hogy valamiképpen belesuvasztja az Alaptörvénybe, hogy bár ezt nemzetközi és alapjogilag nem lehet, de ide nem jöhet mindenféle színes bőrű, turbános meg burkinis söpredék. Mondom, ennek jogilag semmi jelentősége, és az Alaptörvény elvileg mégis ilyen izé, jogi dokumentum, de azért ez jó idegengyűlölő, rasszista-sovén gesztus. Legalább jól fölb***** a kozmopolitikus, kultúrmarxista szubkultúra agyát. (A hivatalos nyelvben a „kultúrmarxista” vette át a „szélsőliberális” pozícióját a mondókák, ráolvasások, varázsigék és rituális átkok között.)

Igen ám, csakhogy az Európai Unió pallosjoggal hadonászó, véreskezű, zsarnoki pluto- és bürokratái ezerháromszáz muzulmán Untermensch-csel szennyezték volna be az ősi magyar (sváb-tót-bunyevác) földet, míg azonban a miniszterelnöki kabinetiroda miniszteri rangú (és színezetű) vezetője, Rogán képviselő offshore cégbirodalma több mint tízezer keleti nemzetidegent telepített be máris ide, Magyarba. (Egyébiránt Rogán miniszter úr szlovén nemzetiségű, de nem ezért csinálja, hanem pénzért.)

Arról nem szólva, hogy az iszlám elleni propagandisztikus kultúrharc alatt a miniszterelnök úrnak és vejének a környezetében számos (török és arab) muszlim személyiség tűnt föl, akiknek – mesés vagyonukon kívül – közük van bizonyos napkeleti diktatúrákhoz és teokráciákhoz, valamint egzotikus titkosszolgálatokhoz és a szervezett bűnözéshez (vö. Urfi Péter cikkeivel a Magyar Narancs június 22-ei és október 20-ai számaiban Adnan Polat és Ghaith Pharaon urak érdekfeszítő szerepéről a magyar élet felhőrégióiban). Nem is említjük itt a közép-ázsiai szovjetiszlám diktatúrák államfőit, akik sikerrel kombinálják a KGB-tábornok és a hobbimüezzin szerepkörét, s akiknek a felesége alelnök, a fiai miniszterek, vezérkari és rendőrfőnökök, s akiknek a csadortól és hidzsábtól idegenkedő, tüzes tekintetű, mélyen dekoltált, behízelgően rekedtes hangú, negyvenes lányai vagy unokahúgai ékszerüzletet szoktak nyitni a Canary Wharf környékén, a 87. emeleten.

Ők nem idegenszívűek. Ők összeférnek a keresztyén, fehér, európai „kultúra” ún. értékeivel. (Mely értékekkel vajh? A fölvilágosodással? A szerzetesi eszménnyel? Az aszkézissel? A hedonizmussal? Rousseau-val? Az okostelefonnal? A Dom Pérignonnal?)

...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.