2016. november 21., hétfő

AZ ÉV LEGCIKIBB ELLENTÜNTETRÉSÉT HOUTA ÖSSZE A FIDESZ

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.11.20.


Juhász Péter szervezésében tüntettek ellenzéki politikusok és civilek az Aulich utca 4. szám előtt, ami azzal került be a hírekbe, hogy Rogán Antal táskahordozója itt bonyolította korrupciógyanús ügyleteit (aki kíváncsi erre, annak ezt a cikket érdemes elolvasni, sajnos megéri). A tüntetés nem mozgatott meg sok embert, és azon kívül, hogy nem szeretjük a korrupciót, talán csak Karácsony Gergely mondataiban hozott újat, aki elmondta, olyan ellenzéki összefogást akar, amelyben nincsenek korrupt politikusok. Így üzent a DK-nak és az MSZP-nek.

Viszont a tüntetésen megjelent pár alak Juhász Péter-es egyen maszkban és egyen táblával, amelyre az volt írva, hogy Juhász Portik strómanja. Az ellentüntetők felsorakoztak a tüntetés mellett, sípoltak, fütyültek, pontosan azt csinálták, mint Juhász hívei október 23-án. Nem csak a politikusokat fütyülték ki, hanem a fellépő énekeseket, zenészeket is.

Egyikőjükkel beszéltem is (a többiek nem akartak szóba állni senkivel). Szabadkozott, hogy bár a társai éppen egy zeneművet fütyülnek ki, de ők azért jöttek ellentüntetni, mert egy kulturális műsort és főleg a Himnuszt kifütyülték Juhász hívei október 23-án. Amikor megkérdeztem, azokkal van-e baja, akik nem fütyülték ki a Himnuszt, azt mondta, azokkal nincs. Odáig már sajnos nem jutottunk el, hogy kifejtsem, a Juhásszal jövő ellentüntetők október 23-án nem fütyülték ki a Himnuszt, a Himnusz kifütyülése a tér egy másik részén egy másik csoport által történt, és vélhetően ők se direkt tették ezt, egyszerűen nem hallották, mi szól a színpadról...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.