2016. november 11., péntek

BÖJTE CSABA SZERINT A ZSIDÓK "VISSZAVONULTAK" 1944-BEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.10.


Érdekes tudósítást közölt a Magyar Kurír nevű katolikus hírportál, amely beszámolt Böjte Csaba sokadik amerikai útjáról, ahova Böjte lejmolni jár. Ezeken az utakon nem egyszer jobbikosokkal szerepelt.

Böjte ezúttal is megosztotta tapasztalatait szellemi táplálékként, felidézve, hogy mennyi amerikai magyar templomot építettek egykor, amelyek ma már megszűnnek, mert nem tudják fenntartani őket. Az okot elfelejtette megemlíteni, miért nem járnek a magyarok az amerikai magyar templomokba.

Azért, mert ezek a templomok, tisztelet a kivételnek, szélsőjobboldali fasiszták kezébe kerültek, és azok gyülekezőhelyei lettek. Ilyen helyekre jóérzésű ember nem megy. Csak egy példa, hogy a New York-i magyar katolikus templom is a nyilasok gyülekező helye volt, ahol meg a hírhedt holokauszttagadó David Irving is fellépett. Azóta már ez sem magyar templom.

Nem bontotta ki az igazság minden részletét Böjte Csaba akkor sem, amikor az ohiói magyar templomok megszűnéséről beszélt. Ezek egy részét ugyanis eladta a katolikus egyház a magyarok feje fölül, hogy ki tudja fizetni a pedofil papok által megrontott gyerekek családjainak a hallgatási pénzt és a kártérítéseket. A katolikus egyház több helyen farkaskutyákkal zavarta ki a clevelandi magyarokat az őseik által épített templomokból, hogy azok árából tüntessék el a pedofil papok nyomait.

Ugyancsak meglepő kijelentést tett Böjte az erdélyi zsidókkal kapcsolatban. Ez annyira érdekes, hogy érdemes szó szerint idézni: "A zsidó közösség sok helyről visszavonult Erdélyben is, de zsinagógáikat szépen fenntartják. Szent helyeinket hasonlóképpen meg kellene őriznünk nekünk is – fogalmazott Böjte Csaba."...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.