2016. november 6., vasárnap

EGY KÜLÖNLEGES VÁLLALKOZÁS BUDAPESTEN...

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.11.05.


Bevallom, én nagyon szeretem a különleges vállalkozásokat. Leginkább azokkal tudok azonosulni, ahol az üzletmenetet az ügyfél szemszögéből rendezik be, profimaximalizálás helyett pedig vevő maximalizálásra fókuszálnak. Sajnos ma még nagyon kevés ilyen céggel találkozni...
 
Volt szerencsém azonban évekkel ezelőtt megismerkedni a MrSale öltönyáruházzal és elsú perctől kezdve megtetszett az, amit képviselnek. Ez még évekkel ezelőtt történt, és nem bloggerként, hanem szimpla emberként találkoztam a metrón a plakátjukkal. Ezután megnéztem a honlapjukat, elmentem az üzletbe, vásároltam, hírlevélre feliratkoztam és azóta is figyelemmel kísérem őket.
 
Nagyon röviden a MrSale egy öltöny szaküzlet, ahol a belépő márkától kezdve egészen a prémium szegmensig találhatunk magunknak öltönyt, inget, kiegszítőket. Mindezt jóval a piaci ár alatt (pl.: egy 80-100e forintos Styl öltönyt elhozhatsz 40-50e forintért). Outlet jelleg, viszont annál tapasztalataim szerint sokkal több. A termékek nem anyaghibásak, a vásárlás közben pedig lehetőségünk van profi öltözködési tancásadóval konzultálni. Tényleg úgy érzed magad, mintha bemennél az egyik prémium öltönyüzletben, ahol körbeugrálnak téged.
 
Nagyon örülök, hogy feltehettem nekik azokat a kérdéseimet, amik már régóta motoszkáltak bennem:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.