2016. november 22., kedd

ÉS EGYÁLTALÁN NEM ÉRZIK GUSZTUSTALANNAK, AMIT MŰVELNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.21.


Tudom, hogy ennél sokkal fontosabb fennforgások hasogatják szét ezt az …áldott hétfői napot – kezdve a Szerbiában is kötelező érvényű miniszterelnöki migránsozástól, Gyárfás Tamás kutyába lemenő kapaszkodásán keresztül a MÚSZ bársonyszékébe, és befejezve mondjuk a Buda-Cash brókergazemberségből felhalmozott vagyon Mészáros Lölö zsebei felé irányításával -, ám nekem beragadt két tegnapi felvétel, amitől hangos öklendezhetnékem támadt...

Rohadjak meg, ha Rogán Barter Csecsílián és Helikopter Antonión kívül van még olyan mérhetetlenül pofátlan és irritáló celebházaspár ebben az országban, akiknek a puszta létezése ugyanannyira kiveri a toleráns és béketűrő személyiségem minden biztosítékát, mint ez a groteszk Vajna família. És nem elég, hogy vannak, hanem folyamatosan tolják bele magukat az arcomba. Valahányszor meglátom őket – és az MTI, mint a szerkesztői szabadság fellegvára gondoskodik is bőven arról, hogy ez így legyen – minden békés, úriemberi tempót kénytelen vagyok sutba vágni. Nem tudok finoman, cizelláltan, koherens érveket egymás mellé rakosgatni és árnyalt mélylélektani elemzéseket végezni, hanem egyszerűen eldobom az agyam.

Nem bírom felfogni, sem feldolgozni, hogy a regnáló kormány közpénzzabáló srómanjait, adóelkerülő okleveles haramiáit és feltörekvő csatolmányaikat a közpénzből működő állami hírügynökség milyen alapon hordozza körbe úgy, hogy közben nem hajlandó beszámolni korrupt miniszterek korrupt ügyleteiről?

Mindegy is, itt van nekünk Vajna Tímea családi vállalkozása (a nevetségességbe fulladt fánkbiznisz mellett) a Miss Universe Hungary, amely Vajna András közpénzen vásárolt szennycsatornájában vendégszerepelt tegnap este. Aki nem tudná, miről is van szó:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.