2016. november 15., kedd

EXKLUZÍV! LELELPLEZZÜK BAYER ÉS ORBÁN TITKOLT KAPCSOLATÁT!

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.11.14.


Persze nem leplezünk le semmit, mert nem vagyunk olyan szennymédia, mint az Origo, a Ripost vagy a Tv2. Akik egy a 2009-es EP választások éjszakáján készült fotót Vona Gáborról úgy tüntetnek fel, mintha azt Terry Black szedte volna elő, bizonyítva Vona Gábor homoszexualitását. Ez olyan, mintha mi a lenti képhez azt írnánk oda, olvasónk küldte a képet, bizonyítva Orbán Viktor és Bayer Zsolt homoszexuális kapcsolatát. Semmi valódi állítás, semmi tény, épp ellenkezőleg a tények megmásítása, a körülmények elhallgatása.
 
Az Origón “- -” nevű szerző által publikált kép ugyanis elhallgatja, hogy Terry Black Simonyi Gábor a 2009-es sajtófotó pályázatra készült fotóját rakta ki Vona Gáborról, amelyen egy pártaktivista gratulál a Jobbik elnökének a 2009. június 7-ei EP-választások után. Nem egy melegbárban fotózták a képet, nincs benne semmi titkos. A Jobbik első nagy győzelmét ünneplik, és ha valaki kíváncsi a fejleményre, 100 százalékig biztos, hogy nem szájrapuszi következik.
 
Ez a kép ezzel a beállítással, Terry Black által posztolva, a kép elkészülésének helyszínét és körülményeit elhallgatva, egy hazugság. Azt akarják hazudni nekünk, hogy Vona Gábor meleg.
 
Ezzel nem az a probléma, hogy a Jobbik elnökét támadják, hanem az a probléma, hogy ilyen eszközökkel bárkit be tudnak sározni a saját szavazói szemében. Mert én hiába gondolom azt, hogy lényegtelen Vona meleg-e, a saját szavazói, a jobboldali szavazók nagy többségben sajnos erről másként vélekednek.
 
De a lényeg ebben az ügyben nem Vona szexuális irányultsága, hanem az, hogy ezek bárkit levadásznak. Ma eljutott odáig a Fidesz vezette szennysajtó, hogy akire Orbán Viktor kiadja a lelövési parancsot, arról bármilyen hazugságot összehordanak. Semmiben sem különbözik ez attól, mintha mi tényleg Bayer és Orbán szerelmi légyottjairól írnánk cikkeket. Az pedig, hogy valaki pert nyer ellenük, senkit nem érdekel...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.