2016. november 10., csütörtök

GYŐZTEK - KIK IS?

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.11.10.


Nagy az öröm a jobboldalon, győzött a mi emberünk, ez a Trampli, vagy ki is, ő lesz az amerikai elnök, és akkor a Mi Viktorunk feje fölül is tovaúsznak a fekete fellegek, és felszabadultan fellélegezhetünk.
Merthogy idáig egy zabszemet légkalapáccsal se lehetett volna beverni Boldogságunk seggébe, mivel Clinton már ismerte őt - de most megint van kis idő addig, míg megismeri Trump is.
Az elkövetkező évek során tovább bonyolódik a feladata, hiszen meg kell szereznie az Unió Császára címet, gyakorolni kell a pávatánc figuráit, továbbá új tudományt kell elsajátítania.
Az új tudomány bonyolult, merthogy csak egy nyelve van, miközben Trumpnak is, Putyinnak is külön-külön van segge, és néha egymással szemben is állhatnak majd.
Az, hogy itt majd most kitör a világbéke - illúzió, a két nagyhatalom továbbra is egymás ádáz ellensége marad, legfeljebb a felszínen smúzolnak kicsit egymásnak, de a lényegi ellentétek fennmaradnak.
Egyetlen vitathatatlan nyeresége az ügynek a First Lady személye, aki jobb bombázó a maga műfajában, mint a B-2.

Ellenben a neten a jobboldali kommentelők úgy örülnek Trump győzelmének, mintha hirtelen két farkuk nőtt volna, vagy ha nők, akkor ez az örömteli esemény a partnerükkel esett volna meg a Szahara közepén egy oázisban, ahol ezer kilométeres körzetben nincs konkurencia.
Boldogan ismételgetik, hogy a liberalizmusnak ezennel vége, most majd új világ jön, melynek mibenlétét ugyan nem taglalják, ami nagy könnyebbség lehet számukra, hiszen láthatólag a liberalizmus mibenlétével sincsenek tisztában,.
Azt hiszik, hogy ez az a micsoda, ami őket a boldogságukban gátolja, nem pedig az agytekervényeik alacsony száma.
De most az ő ízlésük szerint alakul majd a világ, vége a politikailag korrekt megnyilatkozásoknak, ezentúl a magyar embert jellemző nyílt szókimondással mondhatják, hogy büdös zsidó, meg szaros cigány, hiszen Trump is őszinte a végtelenségig.
Nem ők az elsők, akik az őszinteséget összetévesztik a bunkósággal, sajnos, nem is az utolsók, Trump meg majd gyorsan meg fogja tanulni, hogy minden kiejtett szavának következménye van, és hogy a diplomáciai érintkezés szabályait azért találták ki, hogy a kapcsolatok zökkenőmentesen működjenek...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.