2016. november 7., hétfő

KÉRJ BOCSÁNATOT PRUCK PÁL LÁNYÁTÓL, MARI ÉS AZ EGÉSZ ORSZÁGTÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.06.



...Te szégyentelen pártfunkcionárius, te! Te gátlástalan történelemhamisító! Te emberek életével szórakozó dilettáns, agresszív, rosszindulatú némber! Hát hol van az a pont, ahol befogod végre a pofádat és nem törekszel mindenáron arra, hogy további károkat okozzál ennek az országnak? Elviselhetetlen nagyképűségedet semmi nem indokolja, de te nyomulsz, mint az úthenger. Világ szégyenét hoztad össze ezzel az emlékévvel, loptál, engedély nélkül használtál fotókat, hamisítottál fotókat, nem létező mítoszokat gyártasz pártmegrendelésre, és még mindig neked áll feljebb? Hogy hecchadjárat, hogy a te nemzeti ünnepedet bemocskolják? Hogy merészeled?

Melyiket ünnepet, Mari? Azt, amelyiket te sároztad be tetőtől talpig azért, hogy ideológiát és nem létező hősöket gyárts az állampártnak? Azért lökted félre 56 valódi hőseit Göncz Árpádtól Angyal Istvánig, hogy tizenéves fegyveres gyermekeket állíts példaképül az országnak, akiket visszamenőleg olyanná lehet formálni, ahogy nektek megfelel? Pruck László nem illik a bűzös ideológiátokba, ezért megtapossátok a családját is. Milyen büszkeség, Mari? Hogy egy szélhámos nevét írtátok a plakátra, akire raklapnyi kitüntetést aggattatok (ti is, mások is) és most ciki, hogy kiderült: nem több, nem kevesebb, mint egy közönséges szélhámos, aki hülyét csinált mindenkiből? Ezért rúgsz még egyet Pruck Pál lányába és tagadod le, hogy te aggattad rá az apjára a köztörvényes bűnöző címet?

Mari, oltári nagyot hibáztál, ami sokkal nagyobb bűn annál, hogy ráadásul korrupt vagy és elsunnyogtad a halszagot is. Álszent, hatalmi gőgtől kettőig nem látó ostobaságod lehetetlenné teszi számodra, hogy felfogd: ahelyett, hogy újságírókat, történészeket mocskolnál még vasárnap is, bocsánatot kell kérned. Ahelyett, hogy a Terminátornak, Chuck Norris-nak és Indiana Jones-nak kikiáltott Dózsát védenéd, ismerd el, hogy hazudtál és lebuktál. Nem csupán Pruck Pál lányának, de az egész országnak hazudtál. Azoknak a jóérzésű, jobboldali embereknek is, akik a szemükkel látják, hogy hazudtál. Itt egyedül te vagy az, aki állandóan és visszataszítóan abban mesterkedsz, hogy lejárasd 56-ot. Sikerült. Fejezd be a sértődött moralizálást és kérjél bocsánatot. És vedd le a kezed 56-ról, vállalhatatlan vagy és egy egész országra/nemzetre, 1956-ra sértő, hogy egy szervilis kormányideológus taposhatja sárba ezt az emlékévet.

Mari! Eddig történészként, ezennel emberként is eltaknyoltál. Annyiszor írom le, ahányszor szükség lesz rá. A történelmet nem fog sikerülni az abszolút igazságnak kikiáltott ordas hazugságaitokhoz görbíteni és nem fogjátok tudni az idők végezetéig toporzékolva lejáratni azokat, akik szóvá teszik, hogy kik vagytok valójában. Utoljára írom le: kérj bocsánatot Pruck Pál lányától, Mari! És az egész országtól.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.