2016. november 12., szombat

VONA GÁBOR ÁLLÍTÓLAGOS HOMOSZEXUÁLIS ORGIÁJÁTÓL HANGOS A FIDESZES MÉDIA

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző:Christopher Adam
2016.11.11.


Alig három napja szavazta le Vona Gábor és a Jobbik Orbán Viktor alaptörvény-módosítását és úgy tűnhet, mintha máris elkezdődött a Jobbik szalámizása. Volt egy dolog, amiben egészen az utóbbi évekig a magyar politikai kultúra valamelyest hasonlított a kanadai közélet íratlan szabályaihoz: visonylag ritkán turkált a média, illetve a politikai ellenfelek a különböző politikusok magánéletében. Már voltak jelek, hogy a Fidesz médiabirodalma nem tartja fontosnak e íratlan szabály betartását és most éppen Vona Gábor, illetve családja tapasztalhatja saját bőrén, hogy milyen az, amikor a Fidesz egyre tágabb médiabirodalma célpontként kezel valakit.

Az Andy Vajna fideszes oligarchához fűződő TV2-ben állt elő Terry Black (született Rácz Károly) egykori pornósztár, illetve budapesti melegklub tulajdonos azzal az állítással, hogy még a Polgári Körök mozgalma idején, Vona Gábor is tartozott egy olyan körhöz, aminek tagjai mind fiatal férfiak voltak. Jobboldali újságírókról, színészekről, politikusokról és értelmiségiekről volt szó, akik a világ és az ország nagy kérdéseit szokták megbeszélni körükben. És Terry Black állításai szerint az ilyen beszélgetések után Vona Gábor és a kör tagjai “szórakoztak egymással”.

Minderre egy VIII. kerületi lakásban került sor és Terry Black szerint a néhai Rózsa Flores Eduardo is része volt ennek a körnek.

Aztán hozzátette, Vona Gábor állítólagas (és rejtett) homoszexualitásáról:

“Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de egy közéleti embernek, főleg hogyha ilyen emberek ellen akar propagandát tenni, akkor bizony be kell, hogy vallja, ő is csinálta. Nem vagyok biztos benne, hogy valaki nem jelentkezik, hogy hát, esetleg 2010-ben is voltak ilyen dolgai a fiatalembernek.”

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.