2016. december 14., szerda

ORBÁN PSZICHOPATÁKKAL BARÁTKOZIK ÉS ELMEHÁBORODOTTAKKAL KORMÁNYOZ

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.12.14.



Nem feledtetik az erkölcsi fertőt Katinka aranyai. Szellemi sötétségünket csak kiemeli a Budapesten fellobbantani tervezett olimpiai láng.

Orbán Viktor magyar kormányfő, aki egy személyben – minden társadalmi és intézményes kontroll nélkül – irányítja az ország gazdaságát, meghatározza a hazai politikai életet és kijelöli a magyar külpolitika irányait, a határokon túl a saját szövetségi rendszerével szemben álló pszichopata politikai vezetőkkel áll egy táborba, itthon pedig elmeháborodottakkal és erkölcsi hullákkal, közveszélyes kalandorokkal, tehetségtelen seggnyalókkal és sarlatánokkal veszi körül magát. A határokon túl azokra gerjed, akik egyszemélyes diktatórikus hatalmat birtokolnak, vagy gátlástalanul erre törekednek. A határainkon belül pedig olyanok között érzi jól magát, akik kiszolgálják személyes hatalmi és zsákmányszerzési ambícióit, ápolják a mesterségesen nagyra növesztett egóját, megerősítik a hitében, hogy kivételes vezető, korszakos küldetéssel, eredeti gondolkodó, ügyes gazdája az országnak és strómanjain keresztül a saját mérhetetlen vagyonának. Nyugodtan lehet a jobb keze, és egyben a Magyar Nemzeti Bank elnöke a kapuzárási pánikjában közpénzen kéjelgő, elmeháborodott Matolcsy György, aki nem is a hatalomtól, de saját zsenialitásától annyira elszállt, hogy százezrek minden pénzt megadnának, hogy megtudják, mi az a szer, amit tol.

A magyar politikai elit és a köré csoportosult értelmiség nagy része abban a tévhitben leledzik a magukat balnak és jobbnak nevező politikai szekértáborokban – amelyeknek egyébként semmi közük sem a baloldalhoz, sem a jobboldalhoz –, hogy egy politikai, eszmei harc részese. Azt hiszi, hogy parlamenti demokráciában él, ahol van jelentősége és értelme az Országházban szájat tépni és/vagy megnyerhetetlen, antidemokratikus, már kiírásuk pillanatában elcsalt választásokra gyúrni. Mindig a soron következő parlamenti választások megnyerhetőségével hülyíteni a társadalmat, mert az a választási fülkék biztonságos homályában kiszavazza a hatalomból a diktatúrát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.