2016. december 9., péntek

SZABADSÁGHARC A KORRUPCIÓÉRT

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: nocenz_Ura
2016.12.08.


A Centrális erőtér szabadságharcot vív Brüsszel és az OGP ellen, mert ezek a gonosz hatalmak meg akarják akadályozni a Nemzeti Korrupció fékek nélküli működését.

Kedves Fidesz-szavazók, reméljük tegnap ti is rájöttetek: pártotok és kormányotok számára a közpénz lenyúlása mindennél fontosabb és ezt már nem is titkolják. Végül is bármit megtehetnek, oszt jónapot!

Először is kiderült, hogy kilépünk a korrupcióellenes nemzetközi együttműködés szervezetéből, mert bírálni merészelték a kormányt. A Nyílt Kormányzati Együttműködés (Open Government Partnership, OGP) aggasztó magyarországi folyamatokra figyelmeztetett, erre a kormány baromira megsértődött. Magyarország 2012-ben csatlakozott a több mint ötven országban működő nemzetközi szervezethez. Akkor még azzal indokolták, hogy ez része a kormányzati antikorrupciós programnak. Az a program közben nyilván elvesztette antikorrupciós jellegét…

Aztán azt is megtudhattuk, hogy az Orbán-kormány hallani sem akar a korrupcióellenes nyomozati jogokkal rendelkező európai ügyészség felállításáról, varsói haverjaival együtt akadályozza a szervezet létrehozását. Hiába próbálta meggyőzni a kormány tagjait az Európai Bizottság illetékes tagja.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.