2017. január 19., csütörtök

A MINISZTERELNÖK FIA KIRÚGÁSSAL FENYEGET

MAGYAR NARANCS
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2017.01.18.


Botkát felhatalmazták, összedőlhet a Matyi-univerzum, a nap antihőse, a Széll Kálmán téri óra.

Kirúgás lájkért


A kormányzati pénzből működő Antall József Tudásközpontban kirúgással fenyegetik azokat a dolgozókat, akik lájkolják az olimpiaellenes tartalmakat a Facebookon. Az intézményt vezető Antall Péter, Antall József fia a Tudásközpont munkavállalóiból álló zárt csoportba posztolta, hogy nem szeretne a munkátársaktól „olyan posztokat, like-ot (látni), amely az olympiát támadja. (…) Aki önállósodni akar politikailag, exponálja magát más irányokban, annak azt üzenem, hogy nem kötelező itt dolgozni” – írta. Az esetet nyilvánosságra hozó 444 egyelőre nem tudta elérni Antallt.

A Momentum Mozgalom ennek ellenére is bátorítja a támogatóit, és üzentek Antall Péternek is. Ezt írták: „Még el sem kezdtünk aláírást gyűjteni, máris miattunk fenyegeti egy kormánypénzből élő intézmény vezetője a beosztottjait.”

Botka üti a nyomát

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Botka László lesz, közölte Molnár Gyula a párt szerdai sajtótájékoztatóján. Botka teljes felhatalmazást kapott arra, hogy a következő hetekben jelöltállítási és tartalmi kérdésekben tárgyalásokat folytasson a többi baloldali párttal. Botka azt mondta, zárt ajtók mögött kezdi meg az egyeztetéseket rövidesen. A DK elnökéről, Gyurcsány Ferencről Botka korábban azt mondta, nem szívesen látná a közös listán. Botka programjának neve új igazságosság lesz, áll az Index cikkében.

Matyi számol

Összedőlhet a Matyi-univerzum, legalábbis az utóbbi napokban arról cikkeznek a lapok, hogy a Matyi Dezső vezette Alexandra könyvesbolt-hálózat bedőlhet, miután nem tudnak fizetni a kiadóknak, és neki is több milliárd forinttal tartoznak. A hvg.hu szerint a legnagyobb könyvkereskedők könyveik visszahívásáról döntöttek. Az Index most azt írja, hogy még a múlt hétfőn bezárt egy bolt Veszprém belvárosában. Tavaly szeptemberben tíz üzlet szűnt meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.