2017. január 9., hétfő

JÉGSZÍV

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.01.09.



...Ami leginkább nem tetszik, az a szemlélet, az állami közöny, a hülye magyarázkodások, a pofátlan cinizmus.
Azt erőlteti a média, hogy aki megfagy az utcán, az maga tehet róla, hiszen nem akarja igénybe venni szociálisan pazarló államunk gondoskodó szeretetét, nem vonul be a hajléktalanszállóra, hanem direkt, mondhatnám zum trucc fagynak jégszoborrá, mint tegnap is, a zuglói Kövér Lajos (? - elírás lehet, a keresztnév kezdőbetűjéből...) utcában, egy férfi és egy nő, akik együtt készültek a kerületi polgármester által forszírozott előválasztásra, ahelyett, hogy az élet és a halál között választottak volna.
Orbán dolgozószobája 3 250 000 000,- Ft- ba fog kerülni a Várban - és ez csak a dolgozószoba, nem az egész beruházás - ebből azért futná talán némi segítségre, de úgy tűnik, a hatalom az emberekre hagyja a jótékonykodást, arról nemigen hallani, hogy a Mészáros Lőrinc névre hallgató orbánviktor egy büdös buznyákot akár adott volna életmentésre.
A költségvetés is kiszórt decemberben vagy 900 milliárd forintot, de persze szó sincs jótékonykodásról, a nyomorgó nagyvállalkozókat segítette ezzel a kormány, élénkítette a keresletet.
Mindeközben két stadiont építünk Eszéken és évente milliárdos összeggel támogatjuk a város jövendő labdarúgó-akadémiáját.
Eszéken egyébként kilencszáz magyar él, egész Horvátországban meg tizennégyezer, kevesebben, mint ahány hajléktalan van Magyarországon.

Ez az ember gyilkos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.