2017. január 19., csütörtök

KÜLDÖNCÖK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.01.19.



A demokratikus oldal nagyon kedves szokása, hogy küldenek egymásnak ezt-azt.
Nem kell ehhez különleges alkalom, elég, ha eszükbe jut a másik, máris indul a küldemény.
Most, amikor a Magyar Posta végelgyengülésben éppen kimúlik, erősen megnyugtató, hogy vannak szervezetek, melyek készek helyükbe lépni a küldemények továbbítása terén,
Hogy ezek pártok?
Spongyát reá, hiszen pártként sok hasznukat úgysem vesszük, hátha a Posta örököseiként szebben muzsikálnak...

Legutóbb a Demokratikus Koalíció küldte el a párt "Sokak Magyarországa" című programját Botkának, ha esetleg saját program híján nem tudna mihez nyúlni, hacsak magához nem.
Előtte meg Botka kedveskedett a DK-nak, merthogy ő meg magát a langaléta pártelnököt küldte el, expressz, ajánlva melegebb éghajlatra, ha éppen nem jutna eszébe más, szórakoztatóbb program.
Gyurcsányt szeretik szövetségesei elküldeni időnként, Horn Gábor is ezzel bizonyította, hogy nem egy Gyula...
Hogy ez a küldeményesdi mi ellen jó, azt még soha, senki sem fogalmazta meg - persze lehet, hogy ez csak az ellenfelek elleni csodafegyver, melyet még nem ismert fel Orbán, pedig már megkezdte kifejteni rettenetes hatását.
Nevezetesen ellenfeleink halálra fogják röhögni magukat, mi meg majd elnézegetjük, ahogy özvegyeik a hátukon cipelik koporsóikat a temető árkába, a fideszes gyászszertartás előírásainak megfelelően.

A tréfálkozást az váltotta ki, hogy Gyurcsány, Mesterházi után Botka - utóbbi már többedszerre fejtette ki, hogy szükség van új baloldali politikára, ami annak tükrében igen mularságos, hogy menet közben eltelt nyolc év, de újat itt még senki sem mondott, nem, hogy tett volna a baloldal felélesztése érdekében,
Ami azt illeti, nem gonndolom, hogy éppen Botka lesz az, aki megújítja a baloldalt, hiszen ha ambicionálta volna ezt a csodatételt, már bármikor megtehette volna, de valamiért mégsem.
A libát nehéz hattyúvá változtatni, telán nem is kell, hiszen ő liba mivoltában gyönyörű és vöröskáposztával tökéletes, de itt már senki sem emlékszik az ominózus káposzta színére, itt csak marakodni szeretnek a maradékán, de azt is csak ímmel-ámmal...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.