2017. január 18., szerda

SEMMI BAJ, LEHET LOPNI TOVÁBB

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2017.01.18.


Ötpárti maszatolást tartottak nemrégiben a vagyonnyilatkozatokról, hogy ne változzék semmi sem. A szembenálló szerencsétlenek fölvázolták az elképzeléseiket, a Fidesz-es szerencsés meg az asztal alá söpörte azokat, ahogyan az természetes minálunk, ahol az álmoskönyvek szerint a parlament ellenzék nélkül is elzakatol, és ez így is van.

Mindennek megkoronázásaként Pártunk jeles képviselője azt is kijelentette, hogy a Fidesz nyitott lenne a jó javaslatkora, ilyenekkel azonban az egyeztetésen nem találkozott, különben is, a Párt szerint a magyar rendszer az egyik legszigorúbb Európában. Ezen nem derültek jóízűen a résztvevő felek, és kitetszett, hogy az ellenzék sem akar semmit sem igazán.

Azt mondták, hogy szakértői szinten dolgoznak ki a jövőben egy közös javaslatot, amely egy következő kormányzat számára elfogadható lehet. Majd véget vetettek a zenének, és hazamentek a legények. Ilyen hozzáállással nem nagyon lesz következő kormányzat, és immár az is lehet, hogy a drágalátos ellenzék azt sem szeretné teljes szívéből, ha lenne.

Egyáltalán, nem tudható, hogy mit akarnak azon kívül, hogy momentán Botkán huzakodik az összes, s miközben ezt teszik, az egyik fideszcsatlós portál azon kajánkodik, hogy OV ezekben a percekben nyeri meg a 2018-as választást, és minden bizonnyal igaza is van. Eljutunk majd oda, hogy vagyonnyilatkozatot egyáltalán nem kell majd tenni, ami mondjuk már most is fölösleges.

Nem állok neki sorolni házakat, kastélyokat, réteket meg legelőket, helikoptereket, mindenféle táskákat, meg még ki tudja mit, mert minek. Egy a lényeg, hogy OV vagyontalan, puritán ember, akinek semmije sincs, csak egy nyamvadt kuvasza, őtet szereti nagyon. A többinek sincs háza, kertje, egyebe, ha meg igen, akkor az apu adta rá kölcsön a lóvét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.