2017. február 5., vasárnap

A FIZETÉSEMELÉS ÉS AZ OLIMPIÁRÓL VALÓ NÉPSZAVAZÁS KÖVETELÉSE MENTÁLIS BETEGSÉG A DEMOKRATA SZERZŐJE SZERINT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.02.05.


Múlt héten a Békemenet főszervezője és a Demokrata főszerkesztője, Bencsik András fejezte ki abbéli meggyőződését, hogy aki aláírja az olimpia megrendezéséről szóló népszavazásért indított petíciót, az hazaáruló. Úgy tűnik, ez a népszavazás dolog bekattant a Demokratánál, mert most a lap egy másik szerzője, Ungváry Zsolt elmebetegezte le Aláírás cimű művében azokat, akik népszavazást szeretnének.

Ungváry egy költői bejegyzésben foglalta össze véleményét, amelyben az elképzelt riporter beszélget az elképzelt pszichiáterrel.

Az elképzelt riportban a pszichiáter azon fanyalog, hogy nincs egy lista a mentális betegségben szenvedőkről, majd kifejti, a társadalomra legkárosabb mentális betegség az irigység.

Ez az irigység pedig, ami az Ungváry által elképzelt pszichiáter szerint mentális betegség, a fizetésemelés követelésében, illetve az olimpia elutasításában ölt testet, mert az ilyen emberek “nem mernek belevágni semmibe, féltékenyek, hiányzik belőlük a közösségi mentalitás, a másokért való tenni akarás, az alázat, a lemondás, a hazafiasság, a bátorság, a fantázia.”..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.