2017. február 15., szerda

EGY SZELEKTÍV ANTISZEMITA ÍGÉRETEI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.02.15.


A 2017-ben elvégzendő közös munkáról, a magyarországi zsidóság problémáiról, terveiről, többek között az egyházi intézmények fejlesztéséről tárgyalt Orbán és Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke.

A megbeszélésen “szóba került a hétvégi neonáci rendezvény ügye is, amelyet a Mazsihisz elnöke elfogadhatatlannak nevezett” – szól az MTI híradás. A felek megállapodtak abban, hogy “a Belügyminisztérium megtalálja a törvényes megoldást az ilyen események megakadályozására”.

Orbán néhányszor már ígéretet tett arra, hogy “megvédi zsidó honfitársait”, ami nem akar nagyon sikerülni. Annak ellenére, hogy Orbán szelektív antiszemita, nem minden zsidót gyűlöl, csak a liberális, asszimiláns zsidókat, akik beolvadnak a magyarságba, és fertőzik liberális elveikkel a rendes magyar keresztény embereket.

Ezekkel a zsidókkal szemben vív Orbán szabadságharcot hat éve. Őket kergette haza az IMF képében, őket gyűlöli Soros személyében, mert támogatja a társadalmi szabadságot és a civil társadalmat, ami az antiszemita irodalomban közismerten zsidó trükk a zsidóság nemzetek elleni harcában.

Orbán illiberális állama a liberális zsidó világ-összesküvés és a zsidók társadalmi rendje ellen épül. Orbán brüsszeli szabadságharcát is az asszimiláns világzsidóság ellen vívja, miután az Európai Unió a felvilágosodás eszméjére, az egyetemes emberi és polgári jogok liberális értékeire épül. Orbán nagy filozófiai elmélete is a zsidók elleni harcot jelenti, amely szerint a világban két erő küzd egymással szemben, a zsidó globalizmus és a nemzeti kereszténység.

Orbán egész lénye, társadalmi rendje és harca az antiszemitizmusban fogant és a zsidókkal szembeni gyűlölet és irigység talaján áll. Orbán előbb volt antiszemita, s csak azután találta meg az antiszemita “keresztény” ideológiát a gyűlöletéhez. Miután a liberális zsidó értelmiség nem fogadta el, és velük szemben mindig kisebbrendűségi érzései voltak, ezért egész élete a velük szembeni bizonyítási kényszer és a zsidók legyőzésének jegyében zajlik. Egész politikai karrierje a zsidókkal szembeni komplexusok legyőzéséről és föléjük kerekedéséről szól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.