2017. február 21., kedd

EGY TÖRÖK MILLIÁRDOSSAL SÉTÁLGATOTT ORBÁN VIKTOR A FELCSÚTI STADION TETEJÉN


SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Bors
2017.02.21.


Orbán Viktor magánprogramjairól nem áll módunkban tájékoztatást adni - válaszolta a Miniszterelnöki Sajtóiroda a Bors kérdésére, hogy kivel beszélgetett a felcsúti Pancho Aréna nézőterének tetején lévő, a stadion fényszóróinak is helyet adó karzaton.

A miniszterelnök a Videoton-Újpest bajnoki meccset tekintette meg, de előtte egy többfős társasággal járta körbe a korláttal védett részt, és a magasból mutogatta nekik a környéket.

A lap szerint a fotók alapján az egyik vendég Adnan Polat török üzletember, a Galatasaray futballklub volt elnöke, Recep Erdogan török elnök jó barátja volt, akinek dollármilliárdokat érő cégbirodalma van.

A Bors szerint Orbán és Polat hivatalosan még sohasem találkoztak, a kormányfő sajtóirodája eddig egyetlen újság megkeresésére sem volt hajlandó elismerni ismeretségüket. Pedig - mint írják - Polat a magyar diplomácia egyik fontos kapcsolata: az ő cége üzemelteti a magyar kereskedőházakat Törökországban, és az ő isztambuli irodaházában székel a magyar főkonzulátus...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.