2017. február 5., vasárnap

KÖVÉR LÁSZLÓ NEM ÉRTI A TRÉFÁT, EGY KÉPZELETBELI INTERJÚ MIATT KÉR HELYREIGAZÍTÁST

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: nocenz_Ura
2017.02.04.



Nem is sejtettük, hogy Kövér László is olvassa a Gépnarancsot. Vagy csak a sajtóosztálya figyeli, mit írnak a főnökről? Ha az utóbbi, arra kell következtetni, hogy az a sajtóosztály nem igazán profi...

A lényeg, hogy megjelent nálunk egy cikk Meghekkelt interjúk – Kövér László szerint a Fidesz hataloméhes, tolvajbanda címmel, ami egy képzeletbeli, kamu interjút tartalmaz az ország házmesterével országház mesterével.

Ezt a viccet Kövér László komolyan vette és egy jónevű ügyvédi irodán keresztül helyreigazítást kér tőlünk, mert ő bizony semmi ilyet nem mondott, sőt nem is adott nekünk interjút. Nos, mi ezt készséggel elismerjük, a baj csak az, hogy nem is állítottuk. A cikk címéből és leadjéből a hekkeléses utalás miatt egyértelműen kiderül, hogy ez csak vicc. Aki érti a tréfát, az ezt a szövegből is azonnal látja.

Tegyük hozzá, a cikk egy álinterjúkat tartalmazó sorozat része, az olvasók már csak ezért is tudhatják, hogy ezt nem kell komolyan venni. Arról már ne is beszéljünk, hogy a szerző Föld S. Péter, az olvasók az ő stílusát is ismerik.

Most pedig közzétesszük az ügyvédi irodától kapott terjedelmes helyreigazítást:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.