2017. február 16., csütörtök

MINDEN EGYES NAP EGY ÚJABB SZÖG AZ ORSZÁG KOPORSÓJÁBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.15.


Ameddig hőn szeretett pártom és ormányom tényleg bebizonyítja, hogy képes nemzeti inzultációt konzultációt indítani arról, hogy ugye hogy Soros egy geci, és megpróbálja megszívatni az aláírásgyűjtő Momentumot a népszavazással kapcsolatban úgy, hogy közben alig bírja eltitkolni abbéli örömét, hogy a párttá szerveződő fiatalok tovább forgácsolják az egyébként is rengeteg darabbá szétforgácsolt ellenzéki oldalt, beszéljünk demagóg hülyeségekről, mínuszosnál is érdektelenebb hírekről.

Aki nem látta esetleg, hogy 2017-ben, a tripla vastag kerítés-építések, elszaporodó határvadászok, meghosszabbított válsághelyzetek, opcionálisan választható, gimnazistákra erőltetett katonai kiképzések, liberális világrendet temető ordenáré, évértékelőnek csúfolt, hazug gyűlöletbeszédek lerágott csontokon pörgő wellness idején mit esznek a gyerekek az óvodában, az feltétlenül kattintson IDE.

Aki nem értesült még arról, hogy miután a más körülmények között idő előtt, serényen harácsoló gengszterek bűnbandája Budapesten és a Dunántúlon több éves késéssel, decemberben végén indította el a Rászoruló személyeket támogató operatív program (RSZTOP) hajléktalanokat segítő részét, a 9 megyét magában foglaló Kelet-Magyarország régióban viszont még mindig nem sikerült a bravúr, annak javaslom, ITT tájékozódjon, érdemes.

Az Európai Unió 30 milliárdos programjáról van szó, amelynek célja (lett volna, ha az elvtársak értenének máshoz is, mint a korrupcióhoz), hogy 2016 és 2020 között alapvető fogyasztási cikkekkel (élelmiszercsomaggal, ruhával, tisztálkodószerekkel) lássák el a mélyszegénységben élő, 3 év alatti kisgyereket nevelő családokat és a rászoruló, várandós anyákat, illetve oldják meg belőle a rendkívül alacsony jövedelemből élő idősek és hajléktalanok étkeztetését.

A máskor Mészáros Lölök kedvéért magát a földhöz csapkodó kormány eleve késve írta ki a közbeszerzési eljárást, amely ráadásul eredménytelenül zárult. Gondolom, X maffiaklán-vezér hajbakapott Y maffiaklán-vezérrel, ki bonyolítsa a nyomorultak étkeztetését, a Lázár János-féle hiénák pedig nem tudtak igazságot tenni az ügyben. Következmény: a hajléktalanok nem kapnak enni, pedig már évek óta kellene, de a mélyszegénységben élő gyerekek sem jutnak hozzá a szintén évek óta ígérgetett élelmiszercsomagokhoz.

A dolgot súlyosbítja, hogy minden idők legembertelenebb, emberi erőforrások menedzselésével megbízott, semmihez nem értő takonyminisztere, a Balog, decemberben azt hazudta, a program elindult. A valóság ezzel szemben az, hogy az RSZTOP négy alprogramjából csak egyet, a hajléktalanok étkeztetését sikerült elkezdeni decemberben, és azt is csak az ország egyik felében. A mélyszegénységben élő, kisgyermeket nevelő családok támogatása nemhogy országosan, de még a kiemelten rászoruló régiókban (Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében) sem kezdődött meg. Ebből pedig az következik, hogy legkorábban 2017 második felében kaphatnak majd meleg ételt a program keretében a kelet-magyarországi régióhoz tartozó kilenc megyében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.