2017. március 31., péntek

AZ ÖNKORMÁNYZÓ

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: Benedikty Béla
2017.03.31.


Tessék megnézni ezt az alakot... Ez itt az utánpótlás. A minden körülmények között működő seggnyalógép. Teljesen mindegy, kié az illető segg, garantáltan fényesre lesz nyalva.

"A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint időszerű volt a külföldi egyetemek magyarországi működésével foglalkozni, írja az MTI. Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke azt mondta: úgy látják, azt érdemes megvizsgálni, hogy azokban az országokban, ahol az állam szerepvállalása csekély, és a piac határozza meg döntően a felsőoktatás működését, milyen lépéseket kell tenni, hogy államközi egyezmények révén megfelelő szerepet kapjanak a felsőoktatási igények, de egyúttal a piaci igények is megjelenjenek."

Most éppen a csúti hordóhasúét nyalja. Nem hiszem, hogy ebben a tevékenységben vannak árnyalatok (úgy értem, gusztustalanabb, még gusztustalanabb), de ha igen, ennél már nincs lejjebb.

A bűnöző is ember. Megvan a maga erkölcsi értékrendje. Úgy tudom, a börtönökben a rabtársak rendszeresen nagyon megverik a nemi erőszakolókat például, meg a kiskorúakkal fajtalankodókat.
Az a fajta rablógyilkos is kétlábú emlős (embernek talán nem nevezném), aki például gyerekek százezreit hagyja éhezni, mert stadionokat építeni sokkal látványosabb, mint egy kislánynak például ennivalót adni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.