2017. március 17., péntek

BILINCS, BÉKLYÓ, BOTKA

SZTÁRKLIKK 
- CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.03.17.


Ma még nem egyértelmű, hogy Botka Lászlónak a következő hónapokban vajon Orbán Viktorral vagy saját pártjával kell-e majd többet küzdenie.

Mikor Botka bejelentette, hogy készen áll miniszterelnök-jelöltként megmérettetni magát, sokan nem értették az első reakciómat, ami arról szólt, hogy ismerve a szocialista párt történetét, több esélyt adok arra, hogy az ezernyi érdektől szabdalt MSZP elárulja és kiszolgáltatja őt, mint hogy felsorakozzon mögötte. Nos, máris tudok példával szolgálni, hogy mire is gondoltam.

Március 14: Botka László Miskolcon bejelenti az MSZP új kampányát, melynek fókuszában a Fidesz urizáló káderei, a társadalmi igazságtalanságok állnak; "fizessenek a gazdagok" az új jelszó. Ugyanezen a napon érkezik az Országgyűlés Hivatalához a T/14464 számú törvényjavaslat, mellyel állami tulajdonból ingyenesen a vadászkamara tulajdonába adnák a hatvani Grassalkovich-kastélyt. Milliárdos érték, milliárdos uniós felújítások után. A törvényjavaslatot Hiller István (MSZP), Lázár János (Fidesz), Bárándy Gergely (MSZP), Halász János (Fidesz), Hiszékeny Dezső (MSZP), Józsa István (MSZP) és Semjén Zsolt (KDNP) közösen jegyzik. Valaki ráírta Velez Árpád (MSZP) nevét is, de ő nem szignálta..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.