2017. március 30., csütörtök

IGEN, EL KELL BENNETEKET TAKARÍTANI, A ROKONSÁGOTOKAT IS, A PÁRTKATONÁITOKAT IS, A BÉRNYALONCAITOKAT IS

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.03.30.


Kövér László portás tűpontosan látja a helyzetet. Főleg, mióta van neki szemüvege, azóta lézeresedett meg minden nem-fideszes kérlelhetetlen ellensége, a magyar szaporodás zászlóshajója, a fajfenntartás oszlopos tagja. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetésének nagyatádi rendezvényén sírta bele a hallgatóság fülébe azt a félelmét, hogy jön az ellenség – ne feledjük, hogy mindenki ellenség, aki nem fideszes – és lerombolja azt a csodaszépet és rohadtjót, amit a volt kollégiumi szobatársak és az azóta elszaporodott rokonságuk felépítgetett az elmúlt években.

Úgy is van, drága portás elvtárs! Bizony az az egyetlen esélye ennek a megszállottaktól megszállt országnak, ha földig rombolja az Orbán-egyház működésének még a nyomait is. Le kell bontani a haveri-baráti-rokoni-oligarcha hálózatot, mert ha nem, a piócák tovább szívják az ország vérét. A legutolsó kis falu iskolájáig és polgármesteri székéig bezárólag meg kell vizsgálni, hogy ki az, aki hozzáértő, jó szakember és ki az, akinek az az összes felmutatható erénye, hogy jó pártkatona és utasításra bármit megtesz. Aki pedig nem a közösségért, nem a választóiért dolgozik, azt páros lábbal át kell segíteni a közmunka fényes és előremutató ösvényére.

Nem négy évet buknánk el, vagy nyolcat, mert legyen szó családtámogatásról, nemzetpolitikáról, vagy a magyar gazdasági szereplők támogatásáról, bármiről, azt visszacsinálná – fogalmazott. Mindent megtennének annak érdekében, hogy még egyszer egy olyan politikai garnitúra ne kerüljön hatalomra, mint mi vagyunk, akik vakmerőségből vagy belátva, hogy nincs más esélyünk, hajlandóak voltunk szembemenni a fő áramlatokkal.

Úgy bizony! De az ország sem négy évet bukott veletek Laci anyu, hanem negyvenet. Felépítettétek a magatok kis rablógazdaságát, az összes tehetségtelen rokonotokat és dilettáns seggnyalóitok hadát szabadítottátok az országra. Ma már nincs szakember a minisztériumokban és lényegében sehol – ide értve a sportszövetségeket is -, hanem jó elvtársak vannak. Szétbarmoltok mindent, amihez csak hozzáfértek, a saját igényeitek szerint írjátok át a jogszabályokat, aztán a magatok-kreálta törvényekre hivatkozva lopjátok szét az országot.

A családtámogatási rendszert – már amennyiben arra gondolsz kis tündérke, hogy a köz pénzéből osztjátok az ingyen 10 milliókat, az ingyen tankönyveket és az ingyen ebédet, miközben úgy döngetitek a mellkasotokat, mintha a magatokéból adnátok, holott ezt a magyar adófizetők finanszírozzák, mégpedig például azok, akik aztán nem juthatnak CSOK-hoz, és azok, akiktől elvettétek az ellátásokat – bizony le kell bontani. Helyette működő gazdaság kell, ahol az emberek képesek a saját munkájukkal annyit keresni, amiből meg tudják fizetni gond nélkül a menzát, a tankönyveket és akár lakást tudnak vásárolni, de még jobb lenne egy átfogó bérlakás-rendszer, hogy ne legyen olyan röghöz kötött a magyar munkaerő.

Ha nemzetpolitika alatt azt érted drágaság, hogy toljátok ki az országból a százmilliárdokat, hogy abból a külhoni magyarok szavazatait megfizessétek, miközben csak nagyon kevés külhoni magyar boldogulását segítitek, de az ottani oligarcháitok zsebét tömitek a mi adóinkból, hát bizony azt is meg kell változtatni
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.