2017. március 7., kedd

ORBÁN LEGŐSZINTÉBB CSICSKÁJA CSAK ÖRVENDEZNI TUD

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Szárnyathy Géza
2017.03.06.


Az ember, aki 150 éve kamarai elnök és ennél a pozíciónál többet nem volt képes összeseggnyalni magának. Az ember, aki a vállalkozói szféra hiteles képviselőjének gondolja magát, miközben cégvezetési tudománya kimerült abban, hogy felszámolásba vitte a csempegyártó üzemét. Az ember, aki szerint az évi ötezer forint kamarai díj nem szimpla lehúzás, hanem szolgáltatás. Az ember, aki Orbán Viktor egyik legőszintébb és legtehetségtelenebb seggnyalója. A hónap sztárja kétség kívül Parragh László.

Persze seggnyalásban igen sokra képes, meg kell hagyni, a legutóbbi performansza is jól tanúsítja – ez már-már tanúhegy méretű sny volt. Hogy tudniillik ő mindig rendszeresen egyeztet Ovival a kamarai szpícsek előtt (WTF már önmagában is, baszki, te nem a kormányt, hanem az úgynevezett kereskedelmet és ipart képviseled, mi a fasznak kellene neked egyeztetned azzal, akinél tulajdonképpen ki kellene járnod és sajtolnod a saját szektorod, bandád, tököm tudja kid érdekét). De ez semmi, mert most arra jutott, hogy csupa-csupa jót tud mondani. Az is igaz ámbátor (a miszerinteket hagyjuk), hogy nem annyira jó, hogy elmennek a fiatalok az országból, hogy szar az oktatás és az egészségügy.

Ühüm, akkor mégis mi a szentszar az a jóság, amit mondani tudsz, édes egy komám? A romló versenyképesség? A legszegényebb régiók további leszakadása? Vagy mi a tököm? A GDP-növekedés, ami nem bírta elérni a kormány által előrejelzett szintet? A közmunkásokkal felturbózott, valójában hozzáadott értéket termelni egyre kevésbé képes munkaerőpiac? Vagy mi? Neked mint kamarai elnöknek mi örvendezni valód van, áruld már el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.