2017. április 14., péntek

A DIPLOMACSALÓ SEMJÉN A KATOLIKUS ÜGYNÖKSZERVEZETEKRŐL BESZÉLJEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2017.04.13.


Semjén Zsolt, aki az összes diplomáját csalással szerezte, a HírTV-nek azt mondta, hogy a “népnek joga van tudni, hogy az NGO-kat ki finanszírozza”. Csakhogy az NGO-k maga a nép, a civil társadalom. Semjén Zsolt azt hiszi magukról, hogy ők a nép. A szenteltvíz szökevény azt akarja elhitetni, hogy nekik bármi közük van a néphez azon kívül, hogy kifosztják őket. A nép nekik csak akkor jut eszükbe, ha valami mocsoksághoz hivatkozni kell valakire.

Emellett az NGO-k gazdálkodása teljesen nyilvános és átlátható, aki akarja, megtudhatja, mert minden adomány, s az adományok felhasználása is nyilvános, nem úgy mint az Orbán rezsim gazdálkodása, mert az cseppet sem átlátható. Állandóan úgy kell kiperelni tőlük az adatokat. Emellett már azt sem lehet tudni, hogy milyen mértékben fonódott össze Orbán a Roszatommal, amelynek pénzén akarta felvásárolni az RTL Klubot.

A nép inkább arra lenne kíváncsi, hogy őket mennyiben finanszírozza Putyin, de azzal is el lehetne számolni, hogy Brüsszeltől mennyi pénzt kapnak és azt mire költik. Miért is kellene megállítani Brüsszelt, amely eltartja az országot? Azt mondja Semjén: „Én nem értem, hogy ezeknek a szervezeteknek, mint a Helsinki Bizottság, Transparency International, miért probléma ez…” Nekik nem probléma az átláthatóság, eddig is átláthatók voltak. Nekik az a problémájuk, hogy a közérdekű tevékenységüket “ügynöki” munkának bélyegzik s uszítanak ellenük.

Mi viszont azt nem értjük, hogy a külföldről támogatott “ügynökszervezetek” közül miért hagyja ki a törvény egyházakat? Miért csak a zsidó Soros támogatása probléma, a katolikus ügynökszervezetek külföldi támogatása miért nem az? Vajon miért probléma ez a katolikus egyháznak? – kérdezzük Semjén szavaival.

Annál is inkább, mert a katolikus egyház oly mértékben beavatkozik a magyar belpolitikába, hogy a miniszterelnök-helyettes is egy Opus Dei katolikus ügynök. A katolikus ügynökök befolyását mutatja, hogy még a törvénytelen alaptörvény is a katolikus vallással azonosítja a magyar identitást, s ebből vezetnek le minden törvényt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.