2017. április 13., csütörtök

AZON FOGTOK ELTAKNYOLNI, HOGY ÓTVAR MÓDON ALÁBECSÜLITEK A MAGYAROKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.12.


Ha a Bayer nevű nemzetpusztító, egyszemélyes uszítóbrigád tegnapi, keringőre való felhívása után még mindig kételyek marcangolták volna a szívünket, hogy vajon van-e még hely a tektonikus lemezek alatt, ahova még nem sikerült lesüllyednie minden idők nemzeti kormányának, akkor tessék, mutatom. Van hely bőven. Főszerepben a Bayer nevű osztálytársával és kebelcimborájával, ez utóbbi lovagkeresztjének megálmodójával, a magyar kormány legfeleslegesebb tagjával, Semjén Zsolttal. Igen, közben – e sorok írásakor – hömpölyög a tömeg az Andrássy úton.

A Hősök terének árnyékában és fényében számomra a nap legsúlyosabb megszólalása ez, amit Orbán testközeli imádója interjú formájában előadott. Lehet szimplán blablának nevezni, de azért az aggasztón már régen túl van ez a fröcsögő gyűlöletbeszéd, ami a kormány hivatalos kommunikációjává lépett elő, és amely a Soros-hálózat, a világot átszövő Soros-ügynökök áldozataként reflektál Magyarországra. Annyi baromságot hordott össze ez az ember, hogy az példátlan, pedig Kósa-Hollik-Rezsiszilárd-Gulyás tartják a frontot rendesen.

Szóval, mielőtt a fővadász a kormánnyal egyetemben elhurcolta volna az ő beleit a jól megérdemelt húsvéti szabadságra, lenyomott egy akkora dörgedelmet, hogy én ilyennel szerintem még Orbán legelvetemültebb agymenéseiben sem találkoztam. Aki nem bírja idegekkel, annak ideteszek néhány példázatot a CEU beszántása köré szerveződő mentális mélyrepülésből:

– A CEU egy olyan leány, akinek nincs anyja.

– Lehet, hogy ő ezt mondta, de még az is lehet, hogy más majd mást mond (reagálás az amerikai helyettes külügyi államtitkár ama kijelentésére, miszerint az amerikai kormány nem köt semmiféle olyan megállapodást a magyar kormánnyal, amilyet külön Semjénék szeretnének).

ATV: Módosítsák az amerikai alkotmányt, hogy Donald Trump vagy a kormánya egy előzetes elvi engedélyt adjon New York állam kormányzójának, hogy Budapesten a CEU működhessen?

Ez egy nagyon kifacsart gondolkodás, mert ez azt tételezi fel, hogy nekünk a világ összes országának a bonyolult államszervezetét kellene figyelembe vennünk, amikor mi egy magyarországi törvényt hozunk. Mi a józan ész alapján hozunk törvényt. Hogy az amerikaiak hogy oldják meg az Egyesült Államokban ennek az államigazgatási lebonyolítását, az az ő dolguk. Ez nem befolyásolja, és nem is befolyásolhatja a magyar törvényalkotást. A magyar törvény ésszerű, sőt evidentikus.

– (…) az emberiségnek egy elenyészően pici hányada kérte ezt (hogy vonják vissza a lex CEU-t – szerk.), még a politikai életre értve is. (…) Hogy Donald Trump mit kér, azt honnan tudjam én, hogy ő kér valamit, vagy nem kér valamit?

A tüntetők követelését nem veszik figyelembe?


– Mi mindent figyelembe veszünk, mi mindenkinek a véleményét figyelembe vesszük, ha épeszű érvet mond.

Akkor miért nem módosítják a lex CEU-t?

– Azzal kapcsolatban egyetlen épeszű érvet nem hallottam (…) Egy politikai indíttatású hisztériakeltés zajlik, ami a napnál világosabban mutatja a Soros-hálózat mozgósító képességét. Ami megfontolandó nemzetbiztonsági szempontból is.

– Én csak azt tudom mondani azoknak a magyaroknak, akik hajlanak itt a Soros-féle ideológiára és így a korlátlan migrációra és az ezt képviselő pártoknak a támogatására, hogy senkinek ne legyen illúziója: hogyha a balliberális oldal hatalomra kerülne, akkor lebontanák a kerítést. És ha lebontanák a kerítést, ránk zúdulna az illegális migráció. És csak azt tudom nekik mondani, hogy ezek a balliberális emberek, akik ma ennek a legfőbb szószólói, azoknak a fejét fogják először levágni. Volt egy tanulságos beszélgetésem nem olyan régen, ilyen Pride-os emberrel, aki a tömeges migráció lelkes aktivistája. Mondtam neki, hogy barátom, a te fejedet fogják először levágni, ha itt tömeges migráció és a végén sarija lesz. A miénket majd csak a sor végén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.