2017. április 10., hétfő

ENNYI MOCSOK UTÁN, AMIT TI LENYOMTATOK ENNEK AZ ORSZÁGNAK A TORKÁN, ÉN SEM ALUDNÉK NYUGODTAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.10.


...Figyelj ide, jóember! A paranoia, az üldözési mánia borzasztó szar dolog önmagában is, de kormányprogramnak egyenesen tragédia. Márpedig itt egyvalaki van, aki összeesküvést sző a polgárai ellen, az ország különféle intézményei ellen, a fű alatt, estéről reggelre a budin összegányolt, senkivel előzetesen nem egyeztetett, a parlamenti szavazógépezeten átdarált agymenéseitek révén. Még mindig nem a kormányt akarja ellehetetleníteni senki (pedig ezerszer rászolgáltatok), hanem ti akarjátok kinyírni, és ha csak rajtatok múlik, ki is nyírjátok az ország legsikeresebb egyetemét. Folyamatosan, bizonyítékok nélkül háttérhatalmaztok, sorosoztok, és nemzetközi összeesküvésekről hadováltok.

De ha már vízióid vannak, Rogán: bármely törvényesen megválasztott kormányt el lehet hajtani a fenébe, ha az nem a feladatát látja el, hanem visszaél a hatalmával. A kormánybuktatás innentől kezdve nem az Fidesz előjoga. Egyelőre arról van szó, hogy megint elvetettétek a sulykot, megint a fejünkre szartatok és nem számoltatok azzal, hogy az, ami számotokra semmiféle értékkel nem bír, az a fél világ számára nagyon is. És főleg azzal nem számoltatok, hogy a magyarok előbb, vagy utóbb felemelik a seggüket a fotelből. Miután a stadionépítők korrupt jogászkormányának, azaz nektek Rogán, már nem sok lépése maradt ebben az ügyben, miután ti indítottatok aljas hadjáratot a CEU ellen, most kormánybuktatásról óbégattok, hogy amikor meg kell majd hátrálni, mert különben a fene megesz benneteket, majd legyen mire hivatkozni, hogy ti megmondtátok.

Megy a műsor a híveknek, akik talán még beveszik, hogy a kormány gyalázatos ügyködésével elégedetlen polgártársaik mindegyikét egy-egy Soros György rángatja, pénzeli, irányítja. Nagyon remélem, hogy ezúttal ezt benéztétek, és nem alaptalan az álnok aggodalmad, Rogán! Az elmúlt napokban kiderült, hogy a CEU ügye nem pártpolitikai ügy, azoknak is fáj, akik hozzátok hűségesek. Azt javaslom következésképpen, hogy ha már tavaly kiröhögtétek a pedagógusokat, ezúttal ne becsüljétek alá a saját polgáraitokat. Ha már a szotyolaköpködő, primitív barmok kormánya címet úgyis nehéz lesz levakargatni magatokról, akiknek az ország hírnevét öregbítő felsőoktatási intézmény szart sem ér, legalább a szopórollerről az utolsó utáni pillanatokban leszállhatnátok.

Jóindulatból mondom, bár a helyetekben nekem is üldözési mániám lenne. Ennyi mocsok után, amennyit ti lenyomtatok ennek az országnak a torkán, én sem aludnék nyugodtan. Ennek már így se, úgy se lesz jó vége. A demokratikus megválasztás nem ad örök felhatalmazást a hatalomban maradásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.