2017. április 23., vasárnap

EZ AZ UNDORÍTÓ KÖPÖNYEGFORGATÁS HOGY FÉR BELE MÉG MINDIG?


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: H.A.
2017.04.22.



Van itt egy, az utóbbi felfokozott izgalomban telő-múló, külföldről finanszírozott álcivilek kormányzati köpködésétől hangos hetek kontextusában – különös tekintettel a civileket megbélyegző és megszívató törvényre – egy számomra teljesen érthetetlen tényállás. Amiről azért szeretnék pár szót szólni, mert nem értem, tehát magyarázatra szorul, és hátha valaki közelebb juttat a megfejtéshez.

Azt írta tegnap az immár Simicska Lajos által beárnyékolt Index (az illetékes minisztérium pedig nem cáfolta az értesülést), hogy egészen bizarr feladatot kaptak Szijjártóéktól az Európai Unió tagállamaiban működő magyar nagykövetségek: május 15-ig külföldi parnereket kell felkutatniuk a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) számára.

Vagyis, ha jól értem (nem, nem értem) a magyar kormány a magyar adófizetők pénzéből fizetett diplomatákat arra utasítja, hogy a fenti, magukat civilnek hazudó, egyébként a kormánnyal kismillió ponton összefonódó – mint kénytelenek voltak bevallani, a Fidesz pártalapítványa által több tízmillióval támogatott -, annak propagandáját visszaöklendező szervezetek külföldi/uniós nyomulását finanszírozza.

Miért? Azért, hogy ezek az állami pénzből megtámogatott nagyon civil hadtestek
Európa különböző pontjain az Orbán-kormány melletti szimpátiatüntetéseket szervezzenek (például a félkézzel megállított Brüsszelben is);
legyen egy bázisuk, ahonnan ínséges időkben külföldi tüntetőket tudnak importálni a fideszes/állami rendezvényekre, a NER falán megjelent hatalmas repedések betömése céljából.

Külön vicces ennek fényében, hogy a CÖF-ös Csizmadia László olyan 10 napja keményen kioktatta erkölcsiségből a mocskos, külföldről finanszírozott álcivileket és felsorolta, ők ezzel szemben mennyire törvényesen és morálisan működnek, és volt bőr az ő orcáján nehezményezni, hogy (az akkor még el nem fogadott) civilellenes törvény túlságosan enyhe, és szigorítani kellene rajta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.