2017. április 23., vasárnap

"KISVASUTAT MOSZKVÁIG" - BÉKEMENET-PARÓDIÁT TARTOTT A KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT

ÁTLÁTSZÓ BLOG - VIDEÓ
Szerző: Átlátszó Blog
2017.04.23.


Az elmúlt hetek kormányellenes tüntetései után a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szombaton kormánypárti és Moszkva-barát Békemenetet szervezett. A több ezres tömeg vicces transzparensekkel vonult az Oktogontól az Erzsébet térig, élőben követtük a menetet.

Április 22-én délután az Oktogonon gyülekeztek azok, akik a Magyar Kétfarkú Kutyapárt által szervezett Békemeneten akarták megmutatni, hogy kiállnak a kormány és annak nagy barátja, Oroszország mellett.

Az “Illiberal Pride” alcímű demonstráción több ezren vettek részt, és rengeteg vicces transzparenst emeltek a magasba.


“Kisvasutat Moszkváig”

“Hungary first. Paks2″

“Legyen két Orbán!”

“Ne kőcsenek a zoktatásra”

“Még több stadiont akarunk!!!”

“Minden fasza”


Kovács Gergő pártelnök tüntetésnyitó beszéde elején megkérdezte, hogy mindenkiért ment-e a repülő, és a negyvenmillió lengyel is ideért-e. Ezután Soros György megpróbálta elrontani a mikrofont, de sikerült kivédeni az ármánykodást, így Kovács el tudta mondani gyújtó hangú beszédét.

Utána “Bencsik Zsolt” és “Szergej Sprotni” tüzelte a közönséget, majd a hangszórókból több mozgalmi nóta, és az egykor Fidesz-kampánydallá tett “Listen to your heart” szólt, amíg a tömeg a félig lezárt körúton sétált. A tömegben a CÖF-ös Békemenethez hasonlóan helységneves táblák is felbukkantak, pl. Észak-Korea és Minszk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése