2017. április 11., kedd

LÁZAD BUDAPEST. - VESSZEN A RENDSZER! VESSZEN ORBÁN VIKTOR! VESSZEN A FIDESZ!

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Christopher Adam
2017.04.10.


...“Aláírtad János, égni fog a város!”–skandálták, aztán “bajszos szarnak” nevezték Magyarország elnökét. A rendőrök higgadtságot kérnek, de már nem hallgatnak rájuk a fiatalok. Azok a fiatalok, akiket a rezsim ad nauseum sorosbérencezett, akikről minap azt hazudta a rendszer erkölcsileg hulla médiája, hogy repülővel jöttek, Soros György pénzén, Pestre tüntetni.

Ez már nem a CEU-ról szól. Nem lehet a végtelenségekig így megalázni mindenkit: diákokat, fiatalokat, tanárokat, munkásokat, újságírókat, szülőket és nagyszülőket–egy szóval: a komplett magyar népet. Addig feszítik a húrt, míg végül megroppan.

És most a legveszélyesebb helyzet rajzolódhat ki Orbánék és a kollaboránsok számára: ők ne Gyurcsány Ferenctől, az MSZP-től, az Együtt-től, a PM-től, az LMP-től vagy a balliberális összeesküvéstől féljenek, hanem a lázadó magyar ifjúságtól, akik vezető, irány és kontroll nélkül kezdenek forrongani.

Nem fogom Kanadából megjósolni, hogy milyen irányba mennek el a dolgok Magyarországon. Egy tenger választ el engem szüleim és nagyszüleim hazájától. De a rendszert oly gyakran, oly alázatosan és oly szégyenteljesen kiszolgáló és támogató szervezett kanadai magyarság helyett kell kimondanom, hogy e lap szolidaris a tüntetők törekvéseivel és hiszünk abban, hogy lesz egyszer egy demokratikus Magyar Köztársaság. Minden tiszteletünk a Tiétek, hogy bátran kiálltok.

Vesszen a rendszer! Vesszen Orbán Viktor! Vesszen a Fidesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.