2017. április 24., hétfő

LOPJÁK A FORRADALMAT

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.24.


Jó lenne, ha mindenki megértené a hazánkban végre megindult gyökeres változás jellegét, és nem erőlködne azzal ellentétes akciókkal.

Minden jót el lehet bacni. Pláne, ha nem szólunk időben, hogy állj. Hát én most szólok. Ami az országban zajlik: Forradalom. Nem véres, nem hátborzongató, de a forradalmak jelentős része véráldozatok nélkül valósul meg. A miénk is úgy fog végbemenni. Adtam korábban Neki nevet: a Szeretet Forradalma, amenyire látom, egyre többen használják is. De lehetne akár a Jókedv Forradalma is. Mert a Kétfarkú Kutyák röhejtüntetése akkorát ütött a Rezsimen, hogy abból megintcsak nem lehet fölállni.

Ez a Forradalom egyedi, és a világtörténelemben is épp ezért önálló oldalt kap majd. Itt jókedvű egyetemisták tömegei veszik birtokba a várost, mellettük ugyanannyi idősebbel, és csupa olyan dolgot csinálnak, amit egy létező demokráciában a szabadságot szeretők szoktak. Megmutatják, milyen is lehetne az ország, ha nem egy nyomorult, kényszerképzeteibe belerögzült hatalommániás pöcs irányítaná. És a Nép rezonál is a történésekre. Annyira, mint a rendszerváltáskor, de talán most majd a végeredmény is jobb lesz, mint akkor. Épp azok miatt, akik ezt a folyamatot végigvezénylik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.