2017. április 30., vasárnap

TOTÁLIS KÁOSZ A KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓBAN

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Jász
2017.04.29.


A mai napon Manfred Weber, az Európai Néppárt parlamenti frakcióvezetője Brüsszelben elmondta, hogy miután Orbán Viktor kipanaszkodta magát Soros Györggyel és a CEU-val kapcsolatban, azután világossá tették számára, hogy úgyis minden úgy lesz, ahogy azt Brüsszelben szeretnék. Magyarán egyértelműen a tudomására hozták, hogy ennek pávatáncnak semmi értelme.

Orbán Viktor ezek után ki sem jött sajtótájékoztatót tartani, Rogán Antalnak kellett valami zavaros közleményt kiadnia arról, hogy de jó az EU-ban lenni.

Az ember ilyenkor azt hinné, hogy a Fidesz és a KDNP agytrösztjei összeülnek és kitalálják, hogy miként is lehetne kijönni ebből a pöcegödörből, amibe ők maguk ugrottak bele. De nem...

Ezek a jó képességű legények - akiket olyan szereplési vággyal áldott meg a teremtő, hogy gyakran még az ipari kameráknak is nyilatkoznak - egymás után adják ki a hülyébbnél hülyébb nyilatkozatokat.

Az egyik ilyen szorgalmas fiú, aki állandóan nyilatkozik, Tuzson Bence. Valószínűleg vagy nem tudta feldolgozni a mai történéseket és sokkot kapott vagy még tegnap este írta meg a nyilatkozatát, mikor még nem ismerte a tárgyalási eredményeket, de egy biztos, a közleménye köszönő viszonyban sincs a mostani történésekkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.