2017. április 25., kedd

ULTIMÁTUM

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.04.25.


Gyurcsány Ferenc ultimátumot adott Orbánnak, gyakorlatilag megfenyegette.
Orbán ezen csak nevetett, de azt hiszem, ha valakit lelöknek egy felhőkarcoló százegyedik emeletéről, akkor a nyolcvanadik emeletnél a mosolya már nem túl őszinte...

"A DK elnöke hétfőn sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol kijelentette: azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.
Amennyiben a miniszterelnök nem indít jogi eljárást, a DK elnöke igazoltnak tekinti vádjait – mondta, és hozzátette: "hosszú évekkel ezelőtt", magas szintű, hiteles forrásból kapott szóbeli tájékoztatást arról, hogy Oroszország "megfelelő szervei" információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Ezek "rávilágítanak a párt és elnökének törvénytelen és tisztességtelen finanszírozására" - jelentette ki
." - írja az ügyről az atv.hu .
Az ultimátum komoly dolog, és hogy Orbán iparkodik elbagatellizálni, az nem jelenti azt, hogy ne lehetne a vád igaz.
Emlékezzünk Nixonra, akit szintén megvádoltak anno, de a vád bizonyításának folyamata kicsit lassúbb volt, mint arra számítani lehetett volna, mégis, a vége a dolognak csak az lett, hogy Nixonnak le kellett mondania.
Hogy ebben az esetben mi lesz a vége, azt nem lehet ma még tudni, de az, hogy Orbán mosolyog, nem jelent semmit, mint ahogy sameszai gusztustalankodása, miszerint Gyurcsány meghülyült, inkább erősíti, mint cáfolja a vádat.
Persze óriási naivitásra vallana azt hinni, hogy valaki odalépett Gyurcsányhoz az utcán, megszólította és elmondta, hogy most érkezett el az a pont, amikor nem bírja tovább hurcolni a lelkéről csüngő rettenetes súlyt, ki akar tálalni Orbán pénzügyeiről.
Ez nem így megy, egy ilyen jellegű bizonyítékért már öltek embereket és ölni is fognak, hiszen a tét Orbán számára óriási, anyagilag, erkölcsileg és családilag egyaránt.
Nem csak Szél Bernadettek élnek ebben az országban, de számos olyan ember is, akinek tisztessége, igazságérzete azt kívánja, hogy ha igaz az állítás, akkor ne a békés nyugdíj legyen a megoldás, hanem az ügy teljes feltárása és a tisztességtelenül szerzett vagyon elkonfiskálása - vissza a népnek, amit tőle vettek el.
Vagyont nem lesz nehéz találni, csak el kell indítani egy eljárást, mely tisztáz egy-két dolgot, állami gazdaságok, szállodák, hajókikötők, vissza nem térítendő támogatások, baltás gyilkosok ellenértéke, stb. ügyét.

Merthogy Orbán a cselekményeit bűnszövetségben, bűnszervezetben követte el, és a Gyurcsány által megnevezett vád csak egy azok közül, melyben Orbán vélhetőleg bűnös, ezeken felül még államellenes bűncselekmények is lehetnek.
Amennyiben megáll a vád, Orbánnak és szövetségeseinek, Csányitól a legszűkebb családjáig befellegzett, túl sok embert sértettek meg ahhoz, hogy megúszhassák.
A túl sok ember egy része maga a magyar nép, mely vissza fogja venni a lopott vagyont, ha nem megy szépszóval, hát majd erőszakkal.
Fertelmes idők elé nézünk.
Persze meg kell próbálni ilyen esetben kikövetkeztetni, hogy kinek áll érdekében Orbánt megbuktatni és börtönbe juttatni?
Külföldről az Unió és a NATO döntéshozóinak, hiszen ők Putyin ügynökének tartják a mi szeretett miniszterelnökünket, aki szét akarja verni az Uniót.
Aztán itt van Soros, aki nem szokta békésen tűrni az ellene intézett támadásokat.
De lehet, hogy Putyin úgy értesült, hogy Orbán meg akar válni Brüsszeltől, márpedig egy elszigetelt és russzofób balkáni törpeállam kellemetlen és a fasizmus felé orientálódó vezérecskéjét támogatni nem áll Oroszország érdekében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.