2017. május 14., vasárnap

AKARJE-E ÖN, KEDVES NEMZETVEZETŐ ORBÁN NERTÁRS?

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.05.14.


Anno megvívtuk a nagy pálinkaháborút, amit ugye, mint kiderült, elbuktunk. Utána jött a nagy kaszinó háború, amit ugyan Vajna megnyert, de a magyar állam elbukta, lehet fizetni a kártérítést a volt játékgép tulajdonosoknak, ez cirka 100 milliárdocska. Utána meg jött számtalanan jogszabály módosítás, de egytől egyig azokat is elbuktuk és persze fizetni kellett, de nem Önnek, hanem nekünk, magyaroknak a befizetett adóinkból!

Drága Orbán nertárs!

Maga asszonta nekünk, hogy kokikat, meg sallereket osztani jár Brüsszelbe, de nagyon úgy néz ki, hogy ezeket mi, a magyar (kisbetűvel) nép kapjuk, hiszen ön, ránk, magyarokra hivatkozik, pedig őszintén megmondom, nem érzem úgy, hogy erre jogalapja lenne.

Matolcsy féle Tündérország csak nem jött el az elmúlt hét év alatt, Magyarország szinte minden mérési szempontból az Európai Unió sereghajtójává vált.

Szóval, én, mint egyszerű mezei állampolgár, aki okult és tanult az ön nemzeti konzultációs leveleiből, az alábbi kérdéseket fogalmaztam meg az ön, illetve minden magyar állampolgár részére:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.