2017. május 14., vasárnap

ANYÁDAT MENNYIÉRT?

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.14.


Tudod Viktor, ez ugrott be, mikor láttam, hogy Kínában mit művelsz. Diákok ezreit lemészároló kommunista rezsim "hősi" emlékművét koszorúzod, és cserébe százmilliárdokat kérsz. Azt persze eddig is tudtuk, hogy Te nemcsak azt lopod el, ami nincs lebetonozva, de azt is, ami le van. Sőt, magát a betont is. Itthon a KISZ-titkár spanjaid karéjában kommunistázol mindenkit, aki Veled szembenáll, Kínában meg Te magad vagy a kelet vöröslő ötágú csillaga.

Mellesleg megint beülsz Putyin ölébe, meghívod a legújabb keleti diktátort, Erdogant. Hát Pajtás, ennek nem lesz jó vége. Mert nyilvánvaló, mindezt miért is teszed. Ki akarod magad rúgatni az EU-ból, ez tegnap óta egyértelmű. Tököd tele a honi diáklázadással, ezért aztán, ahogy szoktad, üzensz külföldről itthonra. Diáklázadások vérbefojtóit koszorúzod, és friss, ugyancsak erőszakkal hatalmát megtartott szultánt hívsz kvaterkázni. És persze közben Te vagy a Cár ölebe is.

smered Te is a népünk hozzáállását Európához, meg a ruszkikhoz. Kétharmadunk szeret uniós tagállam lenni, és tart az újbóli orosz haverkodástól. Magad tehát nem léphetsz ki az EU-ból, mert itthon elszabadul a pokol. Azt gondolod, másként lesz majd, ha kivágnak onnan. Márpedig lassan csak Észak Korea seggét nem nyaltad még ki, de ami késik, nem múlik. Oda persze nem pénzért mész, mert ahol kaja sincs, ott lóvé is nyista. De a trend, meg az üzeneteid mindenkinek világosak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.