2017. május 8., hétfő

DRÁGA FELEBARÁTOM, MISI!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.05.07.



...Drága felebarátom, Misi! Ha eltekintek a gazdasági adatokkal kapcsolatos melldöngető hazugságaidtól (nem könnyű), amelyeket most nincs kedvem részletezni, valójában egyet kell értenem veled. Az utóbbi 30 évben még soha nem volt ekkora nagy kihívás magyarnak lenni. A szépséghibája ennek a történetnek az, hogy kormány még soha nem üldözte ennyire nyilvánvalóan az ellenségnek kikiáltott polgárait, civiljeit. Még soha nem hangzott el ennyire sok valótlan és alaptalan vád azokkal kapcsolatban (nem, nem rólatok van szó), akik nem asszisztálnak szótlanul a kormánypárt lánctalpas szabadrablásához.

Magyarországon, akárcsak a fenséges külhoni magyarok körében, vagy a diaszpórában, vagy ezek egymáshoz való viszonyában egy dekagramm összefogás nincs. A Fidesz hét éve azzal van elfoglalva, hogy háború legyen, hogy egymás ellen forduljanak a magyarok. Ez az ország nem ketté, huszonketté van szakítva a kormányprogrammá avanzsált uszításnak köszönhetően. A napi hergelésbe belegárgyult kormány teljesen elveszítette a realitásérzékét és már csak a saját híveivel kommunikál. Nem tegnap óta hivatalos csapásirány, hogy hazaáruló gyökér mindenki, aki nem a Fidesz szekerét tolja.

Azt értem, hogy nincs már vállalható figura, aki egy ilyen konferenciához adhatná a nevét, de merő szánalom, amikor már közepes tehetségű nemzetgazdasági miniszternek kell a nemzeti összetartozásról fantáziálnia, hátha neki még valaki elhiszi. Egy olyan eseményen, amit egy magyar közpénzből létrehozott alapítvány rendez és nem sajtónyilvános, ott nem kell újabb bizonyíték arra, hogy Magyarország barátai csak azok lehetnek, akik Orbán Viktorra szavaznak.

Misi kolléga, te szebb időket megélt gazdasági csoda! Neked is mondom, mint az összes többi idiótának: magyarnak lenni nem kiváltság, nem dicsőség, nem érdem, egyszerűen egy állapot. Ha ebben az országban még lesz valaha élet a NER-en kívül, ahol nem a kritikátlan strómanokkal és seggnyalókkal való összetartozás és együttharácsolás fogja jelenteni a nemzeti egységet, ahol a magyarok egy részének üldözését a magyarok másik fele nem tűri szó nélkül, akkor majd elmondhatjuk, hogy szerencsések vagyunk. Esetleg.

Addig bátorság csak és kizárólag ahhoz kell, hogy a következetlen hazudozásaitokat és népnyúzó szabadrablásotokat túléljük, és szembeszálljunk vele minden eszközzel, amit még nem csavartatok ki a kezünkből. Addig is leszarom, hogy mi soha nem leszünk barátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.