2017. május 8., hétfő

ORBÁN ÁTVILÁGÍTÁSA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.05.07.



...Akárhonnan is nézegetjük ezt a dolgot, mindenhonnan és minden megvilágításban siralmas képet kapunk, pedig Nagyurunk a maga testi valójában egy Adonisz az ő golyóálló mellényében, hiszen csak meg kell nézni legutóbbi médiaszereplését, melyben a kisgeci a nagygéci nénivel társalgott.
Nekem legjobban az tetszett, mikor felrikkantott a disznók láttán, hiába az ember legjobban a sajátjai társaságában érzi magát...Mégis, azt hiszem, hogy a magyar miniszterelnökkel szemben illik egy kicsivel magasabb követelményt támasztani, mint az átlagemberrel szemben illene, például nem lenne baj, ha olyan valaki töltené be a posztot, akinek nem mondhatja senki, hogy márpedig ha nem tudod a dolgod, hát ott fogsz a sitten papás-mamást játszani (papa leszopja a mamát...) hátralevő életedben, és hidd, hogy lesz, aki kihívást fog látni abban, hogy egy miniszterelnök szopja, míg csak be nem horpad a homloka.
Az emberek hálátlanok, az árokparti Rambók nem fogják díjazni a teljes foglalkoztatottságot, nem csettintenek majd elismerően a szomszéd zárkában szobalányi feladatokat ellátó Lőrinc barát gyarapodása láttán, mert addigra Nagyuramék már szegények lesznek, mint a templomi segédegér és a Tiborc(z?)oknak ezer okuk lesz a panaszra...
Tulajdonképpen ez ennek az ügynek a veszélye is.
Régebben a vesztenivaló is kevesebb volt, tán egy kőbányányi, de ma már egy fél ország, és ez csak személyesen az ő vesztenivalója, mert a vagyon az övé, és csak a kockázaton osztozik a strómanokkal.
Ha ő bukik, és egy tökös vezetés jön, akkor vele bukik a birodalma is, ehhez pedig csak a felhatalmazásunk kell, na meg egy alkalmas váltógarnitúra, politikai strómanjai nélkül.Ma már a politikai élet is úgy néz ki, mint a gazdaság, a pártok fele az övé, csak mások neve alatt üzemelnek, ezért aztán kézzel-lábbal ragaszkodnia kell a hatalomhoz, hiszen egy bukás maga a halál - és még jó eset, ha csak átvitt értelemben.

De, ha már az átvilágításról esett szó, akkor én nem hagynám ki a lehetőséget, hogy kezdeményezzem: a képviselői stallumok elfoglalásának legyen előfeltétele egy egészségügyi alkalmassági vizsgálat is, a kormány és legfőképpen a miniszterelnök és a közjogi méltóságok tekintetében a pszichiátriai és pszichológiai alkalmasság vizsgálatával egybekötve.
A vizsgálatot pedig végezzék a szakma nemzetközileg ismert legjobbjai, kerül, amibe kerül.
Mégiscsak röhej, hogy a buszvezető, aki mögött ötven ember ül, pályaalkalmassági vizsgálatra kötelezett, az az ember, aki mögött tízmillióan ülünk kiszolgáltatottan, köztudottan pszichiátriai eset, egy ország röhög rajta, amikor a népnyelv szerint évente többször is generáljavításra megy Grazba, és gyógyszerei mellékhatásaként a nyelvét lengeti.
Igenis, jogunk van tudni annak az embernek az egészségi alkalmasságáról, akire rábíztuk a jövőnket, a gyermekeink, unokáink jövőjét.
Még egy egészséges ember is lehet becstelen, lehet tehetségtelen, lehet lusta, lehet buta, de azt azért megérdemelnénk, hogy olyan ne kerülhessen a miniszterelnöki székbe, aki szociopata, pszichopata, vagy kleptomániás.

Minden elismerésem Demeter Mártáé, ha sikerül keresztülvinnie az átvilágítást.
És ha sikerül a miniszterelnököt a Nemzetbiztonsági Bizottság elé állítani, akkor Gyurcsány Ferencé is, hiszen ő - ha a miniszterelnök megjelenik a parlamenti bizottság előtt - szintén ott lesz, és ígérete szerint bizonyítékokkal fog előhozakodni.
Nagy baj, hogy az ország nem érdeklődik a téma iránt, hiszen ez a jövőnk szempontjából messze fontosabb, mint akár a CEU kérdése is, - ha ezt megoldaná az ország, a CEU ügye automatikusan megoldódna.

Reménykedjünk, hátha egyszer győz majd a józan ész ebben az országban..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.