2017. május 13., szombat

PÁNCÉLGATYA, VASFÜGGÖNY

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.05.12. 


Németh és Horn lebontatta, Orbán újjáépíttette, lehet, előbb-utóbb aknákat is telepíttet a határra ez az idióta.
Friss hír, hogy kikerültek a kerítésre a táblák, melyek szerinrt a kerítés áram alatt van, ami hálistennek hülyeség, de ijesztgetésre jó, az összes magyarul beszélő arab farokfelcsapva menekülni fog.
Az a pőre tény, hogy a dupla kerítés mögé egy harmadik kerítés is épül, melyben valóban lesz áram - gyengeáram, melynek segítségével jelezni lehet a határsértés tényét, helyét, - volt már ilyen a nap alatt, SZ-100 jelzőrendszernek hívták.
Egy ilyen berendezéshez is kell rengeteg oszlop meg tengernyi drót, viszont ahol ilyen van, oda nem kell a pengés dróttal koronázott kerítés, amiből már két sort kifeszítettek , szép profitot biztosítva a vélhetően Mészáros Lőrinc tulajdonában levő Első Nemzeti Penge és Drót Műveknek.

Bár, ha lopni kell, akkor Orbán kreativitása felülmúlhatatlan, és mint tudjuk, ő takarékos ember, a fületlen gombért is lehajol, mégis hadd adjak szaktanácsot, mint hajdani határőr.
Jelen állapotát tekintve fennáll a veszély, hogy a jelzőkerítésnek a nemzeti elkötelezettséget nélkülözni kénytelen állatok ( szarvas, őz, liberális, sorosbérenc) szándékosan nekirohannak, a határvadászt felverik legédesebb álmából (enni kap és tetőt a feje fölé, ha szakad az eső...) ez pedig rontja a harci morált és csökkenti az állomány harcértékét.
Ezért célszerűnek látszik egy újabb sor kerítést húzni a jelzőrendszer elé, nevezhetjük akár vadfogó kerítésnek is, egyet pedig a jelzőrendszer mögé a szexuális késztetéseiknek engedő ám régi szeretőiktől elkerített dühös földikutyák ellen, így a kerítésrendszer máris ötsorosra bővült
Utoljára ilyet Verdunnál látott az emberiség, mígcsak a gáztámadások miatt meg nem vakult.
Itt a gáz helyett Habonyt alkalmazunk, ő is tiszta gáz - vakulj paraszt!
A helyettesítő eljárás kétségkívül bevált, magyarember éleslátásban mára már lenyomja a vakegeret...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.