2017. május 13., szombat

NANÁ, HOGY ÉN VAGYOK A HÜLYE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.05.12.


Az a helyzet, hogy ez egy csodálatos ország, fantasztikusan tehetséges politikusokkal és soha nem látott zsenialitású kormánnyal, csak én, szerencsétlen hülye mindent fordítva nézek. A baj velem van, nem mindenki mással. Erre ma jöttem rá. El is mesélem, mi a baj velem.

Itt van például a gödi Topház. Hogy fel voltam azon is háborodva, pedig semmi baj nincs azzal, ha egy tök alkalmatlan vezetőt tesznek oda kormányék, aki ellen már évtizede panaszkodnak a beosztottak – nem egymásnak, az öltözőben, hanem hivatalosan -, egy hasonló intézménytől már ki kellett rúgni, erre kinevezték Gödre. Szóval nem az a baj, hogy egy alkalmatlan embert kineveztek. Az sem baj, hogy olyan kevés ápoló maradt a gödi otthonban (éppenpont az említett vezető miatt mondtak fel rengetegen), hogy egyáltalán nem tudtak volna megfelelően foglalkozni az ápoltakkal, még a legnagyobb jóindulattal sem. Nem is az a baj, hogy csontsovány, retkes, sebekkel borított embereket tudtak fotózni. Hanem az a baj, hogy ez kiderült, hogy ebből ügy lett. Ki a hibás? Naná, hogy az a civil szervezet, amelyik bement és fotózott. Fel is jelentette őket Topház. Pöpec.

Habony Árpád feljelentette a Jobbik nevű pártot egy plakát miatt, amire az volt írva (természetesen Habony markáns arcéle melléföléalá), hogy lop. Mármint Habony. Is. Na, miért lett belőle feljelentés? Azért, mert használták az ismeretlen tanácsadó orcájának képét és ezt ő – mármint a fejszerkezet tulajdonosa – zokon vette. Mert ő nem közszereplő. Azt nem állította, hogy lopni sem szokott. Értjük? Teljesen.

A teljesen, de nagyon Civil Összefosgás Fórumot egyáltalán, de semennyire nem pénzeli a Fidesz – jó, közben kiderült, hogy de, évi 20-40 milliócskával – ellenben például az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. több, mint félmilliárd forinttal szintén támogatja a nagyszerű álcivileket. Itt is mi a hiba? Hát az, hogy az MVM Zrt. szerint az az ötszázmilliócska nem közpénz, hanem az ő saját munkájának a gyümölcse. Na és kinek a tulajdona az MVM Zrt? Mutatom:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.