2017. május 4., csütörtök

ÜZENET KÖVÉR "LACINAK"! BAJSZOS SZAR VAGY TE IS, NEMCSAK A JANI!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.05.04.


Mikor a házelnöknek kinevezett Kövér László eléri a Kósa Lajos-Németh Szilárd páros szellemi mélységét, na ott akkor a józan észnek nagyon figyelnie kell, hogy a keletkezett értelmi sötétségben burjánzó hullámok el ne mossák a jó kedvét. De mivel inkább csak fokozzák azt, nem kell mást csinálni, csak széles vigyorral fogadni a ház elnökétől érkező újabb ejnye bejnyét, és morcos tekintetet.

Kövér László az Országgyűlés elnökeként sikeresen leküzdötte magát a régi, rossz értelemben használt házmester szintjére, aki egykor azt gondolta magáról, neki bizony mindenhez van köze ami a házban történik, és kedve szint büntethet is bármiért ami nem tetszik neki. László vezetése alatt a néhai Tisztelt Ház elvesztette tisztelt jellegét, és a parlamenti többséget tekintve a maradék méltóságát is. Ma már inkább hasonlít az Országgyűlés a Fidesz által megszállt zsiványtanyára, ahol terveket kovácsolnak az ország kirablására, és törvényeket alkotnak hozzá. László ennek zavartalanságát felügyeli nagy bőszen, kezében a vonalzóval meg a seprűvel nagy ellenszenvvel üt rá az ellenzék kezére, ha az ebben a kormánypártot akadályozni igyekszik.

Végül is a választás útján győzelemhez jutott párt első embere juttatta Lászlót ebbe a pozícióba, és már akkor látszott rajta, hogy remekül el fog tudni játszani ott magával, meg a kapott hatalommal. Teremtett a feladathoz magánhadsereget szép ruhával, gránátvetővel, van neki bizottsága a ház rendjének fenntartásához, már csak némi ész kellene hozzá, hogy ne csináljon magából nagyobb bohócot annál, mint amit sikerül neki összehozni ha elönti az agyát a gyűlölet a másként gondolkodó ellenzék megszólításakor, vagy annak megszólalásakor. Mert akkor aztán keményen lesújt a hatalma minden gyengeségével, és hét év alatt elvégzett jogi tanulmányaival. Neki ugyanis ennyi idő kellett a másnak öt év alatt megszerezhető tudáshoz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.