2017. június 3., szombat

EGY ISMERETLEN SÁMSONHÁZI TÖBB DIPLOMÁS KÖZMUNKÁS PÜNKÖSDI ÜZENETE ORBÁN VIKTORNAK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.06.02. 


Miniszterelnök úr! Ön és társai az emberi butaságot meglovagolva kerültek hatalomra.

Ön és társai – fundamentalista illuzionistákként – azt hiszik, hogy a baloldali, oly sokszor tévesztett évtizedek után, egy populista jobboldali kurzussal fognak hosszú távon berendezkedni.
A jövőben kirekesztenek minden szocialista előjelű személyi és tárgyi történést. De ez nem fog sikerülni.

Mert az embereknek nem tollas a hátuk – mint azt önök oly sokszor gondolják –, és előbb-utóbb rájönnek, hogy kenetteljes ígéretekkel palira vették őket. Az emberek láttak már éjjeliőrt nappal meghalni és karón varjút ülni is.

Az egyházasdengelegi falusi csehóban épp úgy, mint a belvárosi romkocsmában fröccsölők csak úgy fröcsögik – az önök áldásos, több éves kommunikációs trükkjeit követően –, hogy a volt szocialista miniszterelnök és bandája szétlopta az országot, hogy mai gondjainkról is csak ők tehetnek és szeretett nemzetünknek senki más, csak ők az első számú közellenségei.

De a fröccsölődők ötödikes unokái is tudják már azokból az internetes hírekből, amelyeket hatalmi szóval, vagy nemtörődömségből még törölni nem sikerült, hogy vannak itt azért még más megemlíteni valók is!

Mert meg kell említeni, hogy az önök szerint már lejárt szavatossági idejű, máig sem tisztázott ügyeik mellett – mint a Varga Tamás, Schlecht és társaik nevéhez fűződőek –, vannak azért aktuálisabbak is.

József főherceg egykori majorsága Alcsútdoboz-Hatvan pusztán, a Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia elnökével együtt, mind olyan kérdések, amelyek ugyancsak válaszra várnak. A tokaji történetekről már nem is beszélve, vagy az ön könyvének kiadási körülményeiről nem is szólva, bizonyos vagyonnyilatkozati fogyatékosságokról szintén nem beszélve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.