2017. június 29., csütörtök

HA MÁR BEZÁRJÁK AZ ELLENZÉKIEK KOCSMÁJÁT, AKKOR NAGYON BEREZELHETTEK A FIDESZBEN

ÁTLÁTSZÓ
- FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.06.28.


A Fidesz székházas akció után bezáratták a Sirályt, azóta is üresen kong. Lett helyette egy nagyobb, szervezettebb, nyitottabb hely, az Auróra. Most azt is bezáratták. Nagyon betojhattak az ott folyó aktivista munkától, mert érzik, hogy inog a hatalmuk.

Annyira zavarta a nagyokosokat az Aurórában szerveződő nyilvánvalóan ellenzéki tevékenység, hogy Kocsis “Pisiteszt” Máté hozott egy rendeletet, ami alapján az embere bezáratta a helyet. Nagyon hasonló módon bántak el ugyanezen kör előző helyével, a Sirállyal is. Tényleg azt hiszik, hogy majd ettől megszűnik az ellenállás a kormánnyal szemben?

A politikai célú bezáratás beszédes bizonyítéka, hogy a Fidesz által pénzelt Pesti Srácok hamarabb hozta le a bezáratás tényéről szóló hírt, mintsem az Aurórát üzemeltetők azt kézhez kapták volna. Persze az indok az a propaganda médiában, hogy Soros egy drogbarlangot üzemeltet. Egy random Fidelitas buliban arányában több füvest találnának a rendőrök, nem is beszélve az Orbán Ráchelhez köthető habonyporos belvárosi bulihelyekről. Ám oda véletlen sem mennek razziázni. Csak az ipari kendertermesztésről és -felhasználásról szóló konferenciára, amely célt egyébiránt a kormány is támogat.

Minden politikai célú hely bezárással, minden politikai célú letartóztatással, minden ilyen fenyegetéssel csak azt bizonyítja a rendszer, hogy Habonyéknál tele lett a gatya. Reszketnek, mint a nyárfalevél. Tudják, hogy inog alattuk a szék, és ezért minden potenciális veszélyforrást csírájában próbálnak meg eltaposni. Annyira paranoiásak, hogy pár picike civil szervezettől és egy kocsmától is berezeltek. Csakhogy most embereikre találtak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.