2017. június 20., kedd

JOBBIK: ISZONY VAGY VISZONY...

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.20.


Tetszik, nem tetszik, a következő választás kulcs-pártja a Jobbik.
Az a párt, melynek neve hallatán minden magát demokratának tartó ember sikítófrászt kap, mely éveken át a nácizmus szinonímája volt, melynek hívei fel-alá vonulásztak paramilitáris alakulataikkal az erre fogékony falvakban, pitbullokkal és karikásostorokkal ijesztgetve a legszegényebb cigányokat.
Még az apraját se kímélték, kísérgették őket az iskolába, marcona pofákat vágva és fenyegetőzve, aztán méltatlankodva, ha a magukat veszélyben érző cigányok összeálltak harmincan-negyvenen és érthetővé tették, hogy nem fogják hagyni családjaikat, gyermekeiket.
A falvak cigánytelepein őrtüzek égtek, melyek mellett ismeretlen autók húztak el lépésben, provokálva a cigányokat, akik nemigen tudtak mit kezdeni a problémával, hiszen a hatalom által kiszemelt és kiemelt vezetőik addigra már Orbán zsebében voltak, és vannak a mai napig is, merthogy megvették őket kilóra, mint a kacsát.

Közben emberhalál is esett itt-ott, a szélsőjobb puskával lövöldözött a cigányokra, hátha ki tud provokálni egy ügyibevaló kis cigánylázadást, aztán jöhet a pogrom, merthogy arra nagy igény mutatkozott azidőtájt, de a cigányok közül is aktivizálódott az a réteg, mely primitiv reakciókkal próbálta megvédeni magát, ennek áldozata lett szegény Szögi Lajos, akinek egyébként közös emlékműve kellene legyen a cigánygyilkosságok áldozataival.
Persze a szélsőjobboldali mozgolódások nem csak a cigányok ellen irányultak, csak éppen a holokauszt után igen körülményes lett volna nekimenni a zsidóknak, akiknek érdekérvényesítő képessége a cigányokét többszörösen meghaladja és támadásuk mindenféle kockázatokkal jár, az anyagiaktól az F-16-os vadászbombázók légi utántöltésének teszteléséig a Dimona-Budapest útvonalon.
A cigányok megpróbálják nem hagyni, hogy kiirtsák őket, a zsidók nem hagyják kipróbálni, hogy hagyják-e kiirtani őket, és ez nagy differencia, de közös bennük az, hogy a magyar állam asszisztenciájávaal történnek a dolgok.

Merthogy a rendőr, aki körbehugyozza a cigánygyilkosság nyomozásánál a helyszínt, vagy a tüzoltó, aki elektromos zárlat eredményének tulajdonítja a benzinespalackkal felgyújtott házban fellángoló tűzvészt, az éppúgy a magyar állam személyesen, mint a zsidókat és cigányokat náci haláltáborokba szállító vonatokba puskatussal beterelő csendőr volt, és a Sorosozó-spekulánsozó-migránsozó miniszterelnök éppúgy náci, mint a zsidók deportálásának megágyazó horthysta elődjei voltak.
Közben persze annyit azért változott a világ, hogy valamelyest alkalmazkodni kell azokhoz, akik etetnek bennünket, és akik módot adnak arra, hogy a magyar maffiaállam vezetői úgy fosztogassák a közvagyont, mint hajdan Gőring Európa múzeumait, magyar csatlósaik pedig a zsidó vagyont.
Hányinger, ami itt megy, és nagyon lassan jön meg Európa esze, elfelejtette már régen Chamberlain töketlenkedésének eredményeit, és már megint hagyja, hogy a nácik a benzineshordó tetején a tűzzel játsszanak, sőt, ők adják hozzá a gyufáravalót.
Az állam elveszi a cigányok megélhetését, majd cinikusan figyeli, hogy a szerencsétlen fát lop, ha nem akarja, hogy a családja megfagyjon a hidegben.
Ha a mezőőr elkapja a szerencsétlent és a hátára ülve viteti át magát a pocsolyán, hát jókat röhög, de vicces is ez, micsoda humorérzék.
Hogy szakadt volna az anyjába a feje annak, aki az ilyesmihez asszisztál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.