2017. június 20., kedd

MÉSZÁROS LŐRINC MEGVESZI A VESZPRÉMI KÉZILABDACSAPATOT IS

SZTÁRKLIKK  BLOG
Szerző: Szrárklikk/24.hu
2017.06.20.


Zajlik Mészáros Lőrinc hatalomátvétele a veszprémi kézilabdacsapatnál - állítják a 24.hu forrásai. Az eddig is Fidesz-közeli Telekom Veszprém lehet a legszebben csillogó ékköve a felcsúti birodalomnak.

Veszprém városa mindig a különös jelentőséggel bírt a Fidesz számára, hiszen az Orbán Viktorból miniszterelnököt faragó milliárdos, Simicska Lajos is a város lakója. Sőt, egy ideig a legendás kézilabdaklub is az ő közvetlen befolyása mellett működött.

Manapság úgy tűnik, hogy kiszorult onnan, még a vállalkozó jobbkezeként ismert Fonyó Károly is távozott klubelnöki posztjáról 2015-ben. Olyannyira, hogy mostanában Mészáros Lőrinc cégei jelennek meg szponzorként.

Ugyanakkor a Fidesz nem engedte el a veszprémi csapatot. A klub jelenlegi elnöke Kálomista Gábor producer, fideszes médiaember, az állami tévé egyik legnagyobb beszállítója, emellett az igazgatótanácsnak Mihalovics Péter és Ovádi Péter révén két helyi fideszes a tagja van, valamint a klub elnökségébe 2015 végén bekerült Csermely Péter is, aki akkor a kormányközeli Magyar Idők főszerkesztője volt, mostanra pedig a Mészáros-érdekeltségnek számító Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.