2017. június 14., szerda

MINŐSÍTHETETLENSÉGE ELLENÉRE RENGETEG PÉNZT HÚZ BE A NARANCSOS PROPAGANDAGÉPEZET

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: OrianaF
2017.06.14.


Úgy tűnik, Soros Györgyről mostanság csak rosszat vagy semmit szabad mondani a kormánypárti médiában. Azt, hogy ezekből az állításokból minden következetesség hiányzik, jól példázza, hogy az amerikai üzletembert egyszerre lehet cionistázni és nácizni is.

Mindeközben csak ömlik a pénz a zsebünkből a narancsos propagandagépezetbe: 2016-ban összesen 48 milliárd forint nettó árbevétele volt a Fidesz-média derékhadát alkotó tíz cégnek. Ide sorolhatjuk a TV2-t, a Mediaworks-öt, az Origot, a Magyar Időket, a Lokált kiadó Modern Media Group-ot, a Ripost Médiát, az Echo TV-t és még néhány kisebb médiavállalkozást.

Tiszta dili

Ahogy a köztévé tudatta, Soros György egy gonosz cionista multi-milliárdos, ehhez pedig eszközül Áli Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elhangzott gondolatait használták. Érdekes adalék egyébként Soros lecionistázásához, hogy az amerikai-magyar milliárdos által támogatott civil szervezeteket a jelenlegi izraeli hatalom gyakorlatilag közellenségként kezeli és Izrael-ellenesnek tartja.

Ráadásul Ifj. Lomniczi Zoltán, a CÖF szóvivője szerint Soros György nem is különbözik a norvég náci Anders Breiviktől, aki 77 embert lőtt agyon. Ezen kívül még egy csomó mindent tudunk Soros Györgyről: megölte volna az anyját, Botkával bábozik, legutóbb pedig Tusványos rossz hírét keltette. Történt ugyanis, hogy a 444 megírta, egyre többször látnak medvét az erdélyi Tusnádfürdőn. Erre Németh Szilárd, a kormány esze kijelentette: „a Soros-média nekiment Tusványosnak is".

Természetesen ettől függetlenül az Origó lehozta, hogy „Tovább hazudik az Index és a 444”, ezzel szemben a Magyar Idők ragaszkodva a realitásához arról írt, hogy mennyi meleg meg punk jár a Momentum tüntetésére, miközben a Pesti Srácok szerint Fekete-Győr András tulajdonképpen maga Hitler. Vajon mit keresnének melegek és punkok Hitler tüntetésén? Tiszta dili..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.