2017. június 16., péntek

ÚJRA AZ UTAKON A HALÁLOS GÁZOLÓ MAFFIÓZÓ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Iványi Margit
2017.06.15.


A 444.hu éppen forgatott a Margit körúton, amikor elhajtott előttük egy igen drága – listaáron közel 50 millió forintos – sportautóban ülő férfi. Íme, a felvétel:

A dolog önmagában nem volna hírértékű, ám a képen látható férfi M. Richárd, aki idén május 15-én frissen vásárolt egy fehér Mercedes kabriót. Még aznap a Dózsa György úton nagy sebességgel belerohant egy másik, éppen kanyarodó autóba, amit feltolt a buszmegállóban várakozók közé. A balesetben a Vízművek két munkatársa, egy 23 és egy 37 éves férfi életét vesztette. Hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek.

Szemtanúk szerint M. Richárd a vért törölgette a fehér kabrió oldaláról. A férfi többször is azt nyilatkozta, hogy bár “mérhetetlenül sajnálja” a történteket, de vétlennek érzi magát, mert a másik kocsinak kellett volna megadnia az elsőbbséget. Szerinte boszorkányüldözésről van szó. És “szörnyű kimondani, de az élet megy tovább” – ezt is ő mondta.

A férfiról időközben kiderült, hogy a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje, a bűnbanda oszlopos tagja volt. Az ügyben több mint tíz évvel ezelőtt született jogerős döntés alapján a Szegedi Ítélőtábla összesen hatvannégy év fegyházbüntetést szabott ki az ügy vádlottjaira, kábítószer-kereskedelem, a prostitúció ellenőrzése, védelmi pénzek szedése vendéglátósoktól, taxisoktól, illetve gazdasági bűncselekmények miatt.

Ám van ennél aktuálisabb információ is a 444.hu birtokába jutott rendőrségi, ügyészségi és titkosszolgálati dokumentumok alapján: egy korrupt rendőr elleni titkos nyomozás során M. Richárd (“Gyurma) és egy bizonyos K. Konrád (“Izom”) is a hatóságok látókörébe kerültek 2017-ben..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.