2017. július 20., csütörtök

"AMIT KORRUPCIÓNAK NEVEZNEK, AZ GYAKORLATILAG A FIDESZ LEGFŐBB POLITIKÁJA"

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.07.20.


Magyarországon virágzik a korrupció, óriási vagyonok halmozódtak fel az állami közbeszerzésekből származó haszonból. A túlárazás a rendszer természetes velejárója – eleve bekalkulálják a költségekbe

Lánczi András szerint „Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája”. Rossz, aki másra gondol. Kérem a kedves olvasókat, döntsék el, vajon olyan országban akarnak-e élni, ahol a lopás lényegében törvényesített, vagy olyanban, ahol mindenki számára parancs: ne lopj!

Hihetetlen gazdagodásoknak lehettünk a tanúi az elmúlt években. Semmi sem volt drága, ha a közpénzek eltüntetéséről volt szó, a lopást, a korrupciót ilyen kreatívan lehetővé tevő hatalom talán még sohasem uralkodott Magyarországon. Még az egyes ügyek felsorolására is oldalakra lenne szükség. Azt gondolom, hogy sokan emlékeznek még a több mint 3000 milliárdos magánnyugdíj pénztári vagyon államosítására. Vajon tudjuk-e, mi lett ezzel az irdatlan összeggel, hová és milyen célra került? Hány magyar állampolgárnak van egyéni nyugdíjszámlája, ahogyan azt a milliárdok elkobzásakor ígérte a kiflis hölgy?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.