2017. július 31., hétfő

JÖVŐRE ITT A HERPENC VILÁGBAJNOKSÁG

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2017.07.31.


Mint azt bizonyára tudják, 2018 szeptemberében Magyarország rendezheti meg a herpenc világbajnokságot. Ledvánszky Richárd kontinens-bajnok, a Nagy-testvérek, Strasszer Miki, a svéd születésű, de tizenkét éves korától magyar színekben versenyző ifjúsági világbajnok Sjöberg Henriette magyar nézők előtt küzdhet az aranyért olyan legendákkal, mint a tízszeres olimpiai bajnok Ronnie Malone vagy Klagenfurt, Florianopolis és Fokváros sztárja Annie Pagodnik. 

Egyelőre még nem világos, hogy hol lesz a szólóherpenc döntő, de az International Haarpaends Federation szabályai szerint műhavas pályán is rendezhetők világversenyek, feltéve ha biztosítani tudják a kanyarugráshoz a mesterséges flikkeket. A kormány tervei szerint a Wesselényi utcában építik fel a pályát, feltéve ha addig kész lesz a földalatti leppelő, amivel a versenyzők teljesíthetik a kitakarásokat.

Annyit már tudunk, hogy a Gellért-hegyet befedő betonvájatot a Mészáros-Mészáros-Mészáros-Tiborcz-Mészáros-Vajna-Matolcsy-Mészáros-Mészáros enyhén korlátozott felelősségű, de teljesen zártkörűen működő társaság építheti fel. Ezekre a beruházásokra a herpencvébétől függetlenül is szükség van, hiszen a felcsúti kisvasút Cinege utcai megállójának megépítéséről már korábban kormányzati döntés született...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.