2017. július 26., szerda

MÉSZÁROS LŐRINC, AKI ORBÁN VIKTOR VAGYONÁT GYŰJTI

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.07.26.


Már a szovjet tudósok is vizsgálták a Lőrinc nevű csillag pályáját tündérország egén. Nem találtak értelmes magyarázatot a láthatólag sík hülye Lölőke ilyen mértékű meggazdagodására, és arra maga az érintett sem tud soha érdemi, értelmes információval szolgálni.

Most a brit tudósok elemezték Lőrinc értelmi képességeit, és megállapították, nem okosabb mint Zuckerberg, sőt. Nem csak esze nincs, de sokszor nem is tudja mikor mit, és miért vásárol meg. A cipőjét nem tudja egyedül bekötni, de több ezer hektár jó magyar föld van a nevén. A számítógépet nem tudja egyedül bekapcsolni, de informatikai cégét vesz. A tőzsdéről annyi fogalma van, hogy ott valami papírokat adnak vesznek, de először azt hitte az a MÉH. Most mégis övé a világ legjobban teljesítő részvénye.

Lőrinc csendesen bazsalyogva jár kel a világban, néha egyedül is képes letörölni a nyálat a szája széléről, és mégis teremtett egy média birodalmat, tévével, rádióval, újsággal együtt, és véletlenül bezáratja közben a Népszabadságot.

Hihetetlen ez az ember. Mire képes a magyar adófizetők által véres verejtékkel összerakott költségvetésből felé kifolyó milliárdok, és az általa elnyert uniós támogatás felülárazása egy ilyen tehetség közelében. Nem műlik el nap úgy tündérországban, hogy Lőrinc ne vegyen valamit. Borászat, takarmányüzem, kastély, neki mindegy. Van számára hitel az állami bankba, neki csak rá kell mutatnia mire van szüksége Orbán Viktornak, és az máris meg van véve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.