2017. július 23., vasárnap

SÖTÉTSÉG, ERŐSZAK, LEGALJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző:Molnár Bálint
2017.07.23.


Sziasztok, szép jó estét mindenkinek! Rég tűnt ilyen hosszúnak egy nap, mint a mai. És még mennyi minden nem fért bele, pedig. Tény, hogy az év határokon átívelő, nemzetpolitikai ünnepnapja volt ma, amely kihozta a legsötétebb, primitív barmot sokakból. Például magyar diplomaták alkalmazottainak férjeuraiból.

A főmagyar Tusványoson szónokolt, és bár semmi újat nem mondott, koherens, racionális rendszerbe szervezte a gondolatait, a kényszeres mozdulatain uralkodott, és attól, hogy mi tökéletesen ismerjük már a következő mondatát is, a hallgatóság nem feltétlenül. Ezért, amit ott hallottak, az tökéletesen meggyőzte őket arról, hogy csak a Fidesz, különben mindmeghalunk. Nem ótvar hülyeségek, és összeesküvéselméleti halandzsák, szubliminális uszítás volt az nekik, hanem mennyi manna, táplálék és muníció. Ez a legszomorúbb. Meg EZ is.

Erről volt már szó, meg szerintem még lesz is, arról viszont nem, hogy Kósalajos intellektuális bikacsök meg is szakértette a fütyüléssel tiltakozó, biztonságiak által kivezett nő versus Orbán-hívők témát. Laller most is a szarva közt találta el a tőgyét. Mivel Edgarnak azon nyomban elkezdett füstölni a keze alatt a billentyűzet, nem áll módomban túlságosan kifejteni a dolgot, álljon itt ennyi:

ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezébe, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan.

Egyem azt az okos fejedet, te Lajos! Mi a bánat lenne velünk nélküled? Meg mi lenne, ha ti nem ítélnétek el az erőszakot? Nem, dehogy lepődtem meg. Azon sem, hogy az arcbőröd vastagsága abban sem gátolt meg, hogy kiejtsd a szádon: a durva, erőszakos reakcióknak semmi köze a propagandátok stílusához. Akkorjóvanakkor.

Miután a főkorrupt eszméjének tusványosi futtatásából kiderült, hogy Trump megválasztásánál is fontosabb és fantasztikusabb tényállás számunkra a V4-ek létrejötte, egysége és ereje, igazán jó hír, hogy a teljes cseh igazságszolgáltatási vezetés, és a szlovák legfelsőbb bírósági elnök tiltakozik a lengyel kormány ámokfutása ellen. Mint ismeretes, azon izzadnak a lengyel barátok, hogy a bíróságok függetlenségének felszámolják. Legalább Orbántól nem kell tartaniuk, mert ő már csak tudja, hiszen kipróbálta: az igazságszolgáltatás politikai igába hajtása fél egészség...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.